-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Eclipsa TOTALA de Luna SANGERIE – 28 septembrie: Cel mai mare eveniment astrologic al anului!


Publicitate

Eclipsa din data de 28 septembrie 2015 va fi cel mai important eveniment astrologic al anului dar nu va temeti, aceasta Super Eclipsa de Luna va aduce cu sine senzatii extraordinare: iubire, afectiune, caldura sufleteasca si schimbare.

Pasionatii de astronomie se pregatesc sa priveasca spectacolul planetelor, iar, din punct de vedere astrologic, ne vom bucura de bine-facerile acestui eveniment ceresc, de data aceasta cu impact pozitiv asupra relatiilor noastre.

Eclipsa va putea fi vazuta din mai multe parti ale lumii, inclusiv Romania In dimineata zilei de 28 septembrie 2015 are loc ultima eclipsa a anului, o eclipsa totala de Luna. Fenomenul va fi vizibil aproape in totalitate de pe teritoriul Romaniei, Luna apunand chiar in preajma sfarsitului eclipsei.


Eclipsa este ultima din tetrada 2014-2015. Eclipsa este una interesanta pentru ca se produce chiar la perigeu ( n.r. La perigeu, Luna apare mai mare de pe Pamant) si pentru ca ultima eclipsa totala de Luna s-a putut observa din Romania cu 4 ani in urma, pe 15 iunie 2011.

In seara de zilei de 27 septembrie 2015, Luna va rasari in jurul orei 19.00, la est, iar dupa miezul noptii (28 septembrie), la ora 0.56, va trece la meridian. Eclipsa va debuta la ora 3.11, odata cu intrarea Lunii in penumbra terestra si va continua pana la apusul Lunii (ora 7.06-7.37, in functie de locatie). Pentru mai multe informatii despre Eclipsa, puteti consulta site-ul www.astro-info.ro

Este vorba despre o eclipsa totala de luna, ceea ce inseamna ca Pamantul, Soarele si Luna se vor alinia, iar acest lucru se intampla doar de cateva ori pe an. Aceasta va fi o super-luna, ceea ce inseamna ca atunci cand ne uitam sus, pe cerul noptii, luna va straluci in mod briliant, mai puternic decat in alte perioade ale anului. Super-lunile se intampla atunci cand Luna este foarte aproape de Pamant si, de data aceasta va fi mai aproape decat oricand, in 2015.

Ce este o Eclipsa de Luna (NASA):


Aceast fenomen se intampla foarte aproape de echinoctiul de toamna, ceea ce semnifica inceputul unui nou anotimp. In mod traditional, aceasta luna plina se mai numeste si Luna Culesului, caci acesta este momentul anului cand raodele sunt culese.

De ce este importanta din punct de vedere astrologic? Aceasta eclipsa de luna va fi a patra din sirul eclipselor care au debutat in data de 15 aprilie 2014, urmatoarele fiind in 8 octombrie 2014 si apoi in data de 4 aprilie 2015. Aceasta este ultima eclipsa de luna din acest sir. Acest rar fenomen – 4 eclipse totale de luna in sir, se numeste tetrad. In mod popular, fiecare eclipsa de luna din aceasta serie a fost denumita Luna Sangerie si iata de ce eclipsa din 28 septembrie ne intereseaza din punct de vedere astrologic.

Eclipsa de Luna SANGERIE – 28 septembrie 2015 – Influente astrologice

Din punct de vedere astrologic, aceasta eclipsa de luna este foarte importanta pentru relatiile noastre. Se va manifesta o energie puternica si, daca exista intrebari legate de relatii, care necesita raspunsuri, este momentul cand le vom putea afla. De asemenea, aceasta luna plina ne redinamizeaza relatiile, punandu-le intr-o lumina noua.

Din punct de vedere astrologic, eclipsele de luna plina reprezinta APROPIEREA, SFARSITUL sau TRANSFORMAREA, sau posibilitatea de a duce o relatie la un alt nivel. In aceasta zi, decizii trebuie luate, iar informatii noi se vor revela, adancindu-ne constientizarea cu privire la situatii dificile. Acum este posibil sa obtinem cheia pentru problemele noastre sentimentale.

Foto: Flickr/ Shannon Kringen
Este important sa ai propria reflectie cu privire la realtia ce te framanta. Gandeste-te ce s-a intamplat in timpul eclipselor trecute, din sirul mentionat mai sus. Acum va fi momentul cand totul va trece la alt nivel, cand poti deschide un nou capitol al vietii tale.

Ne vom afla sub influenta semnelor Berbec si Balanta, aflate in opozitie, care vor crea un echilibru intre eu si noi, in relatiile noastre. Acest efect il vom simti in numeroase feluri. Vom fi capabili sa gandim mai clar asupra emotiilor noastre si de asemenea, acum putem intelege mai usor ca relatiile trebuie sa evolueze si sa se schimbe.

Dragostea nu se sfarseste. Evolueaza si se schimba in timp Este un moment cand redefinirea sentimentelor si legaturilor isi pune amprenta asupra vietilor noastre. Multi dintre noi am fost aruncati in karma relatiilor incepand cu ciclul retrograd al lui Venus, din acest iulie. Acum, acest ciclu se apropie de sfarsit, iar noi ar trebui sa fim mai aproape de a ne intelege propriile nevoi, cat si ceea ce avem nevoie in relatiile amoroase.

Daca exista vreo indoiala cu privire la longevitatea unei relatii, acum este momentul cand vom afla. Limitarile trebuie provocate. Universul ne va vorbi cu forta – dar doar cei deschisi sa citeasca aceste semne, pot sa ia parte la acest discurs. Iata de ce, luna plina este si o invitatie la deschidere si la constientizare.

Ne putem astepta de asemenea si la redefinirea relatiilor, datorita energiilor care se vor manifesta din partea asteroidului Juno. Saturn este de asemenea acolo ca sa creeze legaturi puternice intre cei care simt ca vor sa ramana impreuna.

Relatiile de toate timpurile, nu doar cele romantice, au nevoie de o redfinire, ceea ce se va intampla in zilele ce urmeaza, datorita Eclipsei de Luna. Imbratisati iubirea si schimbarea!

Dupa o idee originala www.elephantjournal.com via: garbo


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog