-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Durerea De A Te Indragosti De Cineva Cu Care Nu Poti Fi Niciodata


Publicitate

Iubirea este un subiect delicat. Variaza in intensitate si in specificitatea emotiei. Adesea este cel mai frumos lucru din lume insa uneori este cel mai groaznic sentiment cu care ne-am confruntat. Este ciudat cum un singur lucru poate fi cauza multor sentimente contradictorii. Insa, asta face dragostea atat de frumoasa- este lucrul cel mai apropiat de perfectie care exista in lume, singurul lucru care poate imbina atat binele cat si raul, atat frumosul cat si uratul.

Este cel mai apropiat lucru de un tot fara cusur la care a luat parte omul vreodata.

Atunci cand ne gandim la iubire, ne gandim la acel tip frumos de iubire, reprezentand inceputul a ceva frumos- o sursa de inspiratie.


Exista totusi si un alt tip de dragoste, unul intunecat si trist. Este dragostea pe care o simte cineva atunci cand nu poate avea alaturi persoana iubita.

Acesta este tipul de iubire care nu semnaleaza inceputul a ceva frumos ci, mai degraba, sfarsitul a ceva ce ar fi putut sa fie frumos, insa nu va fi niciodata mai mult decat este.

In mod contrar gandirii populare sau gandirii pozitive populare, dragostea nu are intotdeauna un final fericit. Nu se incheie intotdeauna cu unirea a doua persoane, cu transpunerea a doua vieti intr-o singura viata.

Uneori, se poate ajunge la separarea dintre oameni care se iubesc foarte mult. Poti iubi o persoana extrem de mult dar sa nu ai niciodata sansa de a fi cu acea persoana. Poate fi si mai rau, sa stii ca il/o iubesti si sa constientizezi ca nu exista nicio posibilitate ca voi doi sa fiti impreuna. Unii oameni nu pot si nu vor ajunge niciodata sa fie impreuna. Chiar daca se iubesc. Este trist dar este adevarat.

Problema este ca iubirea nu este suficienta. Toate acele basme, toate acele povesti si filme pe care le-ati auzit sau le-ati vizionat si cu care ati crescut, v-au mintit. Dragostea nu este niciodata de ajuns deoarece dragostea, nu este rationala.
Auziti mereu ca dragostea este irationala, insa auziti de la aceiasi oameni ca dragostea este suficienta pentru a tine doi oameni impreuna.

Din pacate, traim intr-o lume condusa de ratiune si in timp ce dragostea este irationala, insa reusim sa o facem sa functioneze pentru ceva timp, intervine realitatea si toate iluziile noastre irationale dispar in ceata. Apoi ne simtim pierduti in realitate iar realitatea nu rezoneaza intotdeauna cu indragostitii.

Unii oameni nu reusesc sa functioneze impreuna. Ei au anumite tabieturi care fac imposibila coabitarea alaturi de persoana iubita. Nu exista cupluri carora sa le fie pe plac toate actiunile partenerilor.

Desigur, pot gasi anumite tabieturi dragute sau unice insa nu le sunt pe plac; doar le accepta. Exista persoane care au asemenea capricii si tabieturi astfel incat sunt incompatibili cu persoana de langa ei.

Cei doi se pot iubi enorm deoarece tineti minte, iubirea nu este rationala, insa nu pot ramane unul langa altul pentru totdeauna. Din aceasta cauza relatiile cer compromisuri.

Nu o sa va placa totul la persoana iubita insa va plac atat de mult anumite lucruri incat invatati sa treceti peste cele care nu va plac. Nu toata lumea este dispusa sau capabila sa faca asta. Uneori pur si simplu nu functioneaza in ciuda emotiilor noastre.

Compromisul este, desigur, o optiune. Fie alegi sa faci totul sa functioneze, fie renunti. Cred ca asa functioneaza. Atata timp cat depinde de tine poti face sa functioneze. Insa exista si cazuri in care compromisul nu este suficient. Uneori exista cazuri in care anumite persoane nu pot si nu o sa poata niciodata sa fie impreuna. De fapt, acesta este factorul decisiv in cazul in care doua persoane care se iubesc pot sau nu sa isi petreaca restul vietii impreuna: daca sunt capabili sa ierte sau sa uite.
Deoarece iubirea este o emotie atat de intensa pe cat o primiti si de multe ori ne determina sa facem alegeri gresite- alegeri care sunt dureroase pentru persoana iubita.

Pot fi mici interpretari gresite, minciuni sau pur si simplu cuvinte pe care le spunem. Atunci cand vine vorba de iubire, actiunile noastre din trecut, ne urmaresc. Trecem de la o relatie la alta, carand dupa noi tot bagajul pe care l-am strans in relatiile precedente.

Cuplurile care nu pot functiona nu accepta aceste lucruri si au tendinta de a se desparti si de a se impaca in mod repetat.
De fiecare data cand iau o pauza, urmeaza o impacare in care hotarasc sa ia totul de la zero. Insa problema este ca ei inca isi cara acel bagaj dupa ei si mai devreme sau mai tarziu incep sa despacheteze. Toti demonii incep sa iese.

Atunci cand iubirea raneste, o face profund. Durerea nu se poate uita usor. Cand raniti tare femeia pe care o iubiti nu se va mai intoarce. Si pentru ca inca o iubiti, nu o mai acceptati desi ea va roaga sa o faceti.

Nu mai aveti incredere ca nu o veti rani dinnou si chiar daca nu o veti mai face nu va mai avea ea incredere ca nu se va mai repeta. Relatiile se cladesc pe incredere iar dumneavoastra i-ati faramitat-o.

Ambii aveti rani care nu s-au vindecat complet si cu siguranta nu se vor vindeca vreodata iar acesta este un fapt cu care v-ati decis sa trebuie sa traiti. De ce?

Deoarece nu aveti alte optiuni. Ambii sperati sa gasiti pe cineva care sa va iubeasca, sa va determine sa nu va mai ganditi la celalalt partener si astfel, sa nu va mai ganditi nici la fericirea sa. Va faceti sperante, ca o noua iubire o poate inlocui pe cealalalta- si este posibil. Dar asta nu inseamna ca o sa incetati vreodata sa va iubiti. Exista oameni care ajung sa se iubeasca pana in ultima zi din viata, petrecandu-si majoritatea timpului despartiti. Asa arata latura intunecata a iubirii.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog