-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acestui Barbat I S-a Spus Ca Mai Are 18 Luni de Trait. Iata Cum S-a Vindecat De Cancer, In Mod Ilegal.


Publicitate

Un pacient diagnosticat cu cancer de colon, caruia i s-a spus ca mai are 18 luni de trait, pretinde ca s-a vindecat cu ulei de canabis.

David Hibbitt, in varsta de 33 de ani, a fost diagnosticat cu aceasta boala in luna iulie a anului 2012, a fost supus chimioterapiei, radioterapiei si operatiei pentru indepartarea intestinului gros.

Doctorul i-a spus ca boala era in faza terminala- asa ca s-a decis sa incerce uleiul de canabis ca o ultima incercare si l-a achizitionat de la un dealer local cu £50 pe gram.



Acum este tata si conform ultimei evaluari, din luna ianuarie, este complet vindecat si pune acest miracol pe seama drogului de grupa B.
Acum priveste spre viitor dupa ce azi, s-a casatorit cu partenera sa, Heather Martin, in varsta de 26 de ani, dupa sase ani de relatie.

Iata mai jos ce a declarat acesta:

'Prietenii mi-au spus despre uleiul de canabis si i-am ignorat la inceput. Nu am luat niciodata droguri. Insa, in luna februarie a anului trecut, mi s-a spus ca mai am de trait intre 18 luni si 5 ani si am simtit ca trebuie sa incerc orice pentru a ma vindeca. Simteam ca ma omoara chimioterapia si nu aveam nimic de pierdut. Nu puteam sa accept ca urma sa mor.'

Dupa ce a cautat pe internet ce optiuni are, a descoperit foarte multe informatii cu privire la uleiul de canabis si a decis sa il incerce.

'Am platit in jur de £50 pe gram de la un tip care se ocupa cu asta, mi-a zis ca imi este suficient pentru o luna. Te urca la cer si apoi te tranteste la pamant, dar in niciun caz nu este la fel de rau precum chimioterapia. Durerea parea sa dispara si parea, de asemenea, ca isi facea treaba. Vreau doar sa le aduc la cunostinta oamenilor ca exista si alte optiuni.'


El a ales sa continuie cu uleiul de canabis decat sa mai faca vreun tratament, a decis sa fie impotriva vreunei sedinte de chimioterapie.
Dupa ce si-a facut investigatii in ianuarie i s-a spus ca totul este in regula- acest lucru determinandu-l sa inceapa sa-si organizeze nunta.
Domnul Hibbitt, tatal unui baietel in varsta de 5 ani, pe nume Ashton, spune:

'Nu am crezut niciodata ca o sa se intample asta, este minunat. Cu putin noroc o sa ajung sa si imbatranesc. Ma simt minunat si sper ca povestea mea sa ii inspire si pe altii.'

Logodnica sa, Heather, asistenta, mentioneaza:

'La inceput nu am fost de acord sa ia ulei de canabis deoarece este ilegal, insa, am vazut ce schimbari se produceau si m-am obisnuit. Este o persoana foarte determinata, a facut multe cercetari si dorea sa traiasca. Suntem cu totii uimiti cat de bine i-a facut. Nu imi pot imagina viata fara el. Am trecut prin multe impreuna.’

Reprezentantul Centrului de Cercetare din Marea Britanie spune ca a auzit de pacienti care folosesc extract de canabis pentru a se trata dar nu exista ‚o dovada clara’ pentru a demonstra ca este sigur si ca are efect.

Institutiile filantropice sustin cauza folosirii drogului si a cannabinoizilor sintetici in scopul tratarii bolilor.
Dr Kat Arney, de la Centrul de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie. a mentionat:

'Stim faptul ca substanta chimica activa gasita in canabis-canabinoizii- poate avea foarte multe efecte asupra celulelor canceroase crescute in laborator sau asupra tumorilor animale. Insa, pentru moment, nu exista nicio dovada clara care sa ateste faptul ca poate trata pacientii diagnosticati cu cancer. In ciuda acestor aspecte, anumiti pacienti aleg sa se trateze cu extracte din canabis. Cercetatorii strang pareri ale pacientilor pentru a construi un raspuns la intrebarea: ajuta sau nu aceste tratamente? Desi acest lucru inseamna putin in comparatie cu cercetarile din laboratoare. Cercetatorii de la Centrul de Cercetare sin Marea Britanie sustin programele din clinici sa trateze cancerul cu canabinoizi pentru a strange date suficiente care sa vina in favoarea pacientilor diagnosticati cu cancer”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog