-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

BEETROOT KVASS – CEA MAI BUNA RETETA RUSEASCA: CURATA ORGANSIMULT DUPA CHIMIOTERAPIE SI DUPA MEDICAMENTE


Publicitate

Kvass este o bautura fermentata folositoare avand un component care activeaza buna functionare a intestinelor, ficatului si rinichilor. Aceasta reteta ruseasca se realizeaza din fermentarea sfeclei rosii.

Cativa cercetatori medicali au demonstrat ca utilizand kvass din sfecla rosie, puteti impiedica dezvoltarea celulelor maligne, va puteti curata organismul de toxine si de amestecuri distructive, ajuta de asemenea la solutionarea problemelor tractului digestiv.

Medicina ruseasca sustine faptul ca kvass este cea mai buna solutie alternativa pentru tratarea hipertensiunii, curatarea ficatului dupa chimioterapie si poate fi de mare folos daca suferiti de arteroscleroza.


Reteta kvass din sfecla rosie

Ingrediente:

– 700 grame de sfecla rosie proaspat decojita
– 2 linguri de faina/secara sau paine neagra
– 200 grame de zahar sau miere
– 100 grame de struguri
– un borcan de sticla de 3 litri

Metoda de preparare:

Decojiti sfecla si taiati-o cubulete apoi asezati-o in borcan.

Adaugati faina, zaharul si strugurii..

Fierbeti apa, lasati-o la racit si umpleti borcanul cu ea. Acoperiti borcanul cu un tifon si lasati-l la macerat o saptamana (pentru a fermenta) intr-o zona calda.

Amestecati continutul borcanului de doua ori pe zi si indepartati spuma daca este cazul.

Dupa sapte zile treceti mixtura prin tifon. Puneti zeama intr-un bol de sticla si aruncati restul. Puneti bautura in frigider.

Depozitare si consumare

Luati 3-4 linguri de mixtura de trei ori pe zi, de obicei inaintea meselor.

Dupa ce ati consumat tot kvassul faceti o pauza de 3 luni. Apoi, repetati procedura si faceti o alta pauza de 3 luni. Dupa un an, ficatul va fi perfect curat. Se pot intalni episoade de diaree, dar sunt normale deoarece organismul dumneavoastra se autodetoxifica.

Acest tratament, experimentat de specialisti din cateva spitale din Kiev si Luhansk, a scos la iveala rezultate uimitoare in ceea ce priveste intregul organism. Este de asemenea o arma de tratare a hipertensiunii si a arterosclerozei.

Contraindicatii

Kvass nu este recomandat persoanelor care sufera de boli ale rinichilor, disfunctii gastrointestinale si ale tractului, guta.

Trebuie sa va consultati specialistul daca suferiti de presiune arteriala scazuta.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog