-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

21 de sfaturi pentru a fi fericit!


Publicitate

“Fericirea este un obicei- dezvoltati-l.” ~ Elbert Hubbard

Fericirea reprezinta aspiratia la care tind toti oamenii. Nimeni nu vrea sa fie trist sau deprimat. Cu totii am intalnit oameni care sunt mereu fericiti. Nu spun ca oamenii fericiti nu simt mahnirea, amaraciunea sau tristetea; doar ca nu lasa aceste lucruri sa le acapareze viata.

Iata 21 de lucruri pe care oamenii fericiti le considera o obisnuinta: 


1.Apreciaza Viata

Fii recunoscator pentru faptul ca te trezesti in fiecare dimineata. Dezvolta-ti un stil de viata copilaros. Concentreaza-te pe frumusetea fiecarui lucru din viata ta. Traieste-ti fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Nu lua niciun lucru de-a gata. Nu te stresa pentru lucruri minore.

2. Isi aleg Intelept Prietenii

Inconjoara-te de oameni fericiti, pozitivi, care impartasesc aceleasi valori cu cele ale tale. Prietenii care au aceleasi principii morale cu cele ale tale te pot ajuta sa-ti indeplinesti idealurile. Ei te ajuta sa te simti bine in pielea ta. Sunt acolo sa-ti intinda o mana de ajutor la nevoie.

3. Sunt atenti cu cei din jurul lor

Accepta-i pe altii pentru cine sunt asa cum se comporta ei in viata de zi cu zi. Respecta-i pentru cine sunt. Trateaza-i cu actiuni blande si generoase. Ajuta-i la nevoie, fara a incerca sa ii schimbi pe ceilalti. Incearca sa infrumusetezi ziua fiecarui om cu care interactionezi.

4. Invata In Permanenta

Fii la current cu ultimele stiri in ceea ce priveste cariera si hobiurile tale. Incearca lucruri noi si indraznete care iti atrag interesul- cum ar fi dansul, schiatul, surfingul sau parasutismul.

5. Rezolva Problemele Intr-un Mod Creativ

Nu-ti plange de mila. In momentul in care te confrunti cu o problema ocupa-ti timpul cu gasirea unei solutii. Nu lasa obstacolele sa-ti afecteze starea de spirit, fa din asta o oportunitate de a face o schimbare pozitiva in viata ta. Invata sa ai incredere in instinctele tale- intotdeauna functioneaza.

6. Fac Ceea Ce Le Place

Anumite statistici arata ca 80% din oameni isi urasc locul de munca! Nici nu este de mirare ca exista atat de multi oameni nefericiti in jurul nostru. Ne petrecem marea majoritate din timp lucrand. Allege-ti o cariera care sa te binedispuna- banii in plus pentru un job pe care il urasti nu au nicio valoare. Fa-ti timp sa te bucuri de hobiuri si sa urmaresti puncte de interes.

7. Se Bucura de Viata

Fa-ti timp sa vezi frumosul din jurul tau. Exista si viata dupa serviciu. Fa-ti timp sa mirosi trandafirii, sa privesti apusul sau rasaritul cu persoana iubita, fa o plimbare pe malul marii, fa o drumetie in padure, etc. invata sa traiesti prezentul si sa te bucuri de el. Nu trai in trecut sau in viitor.

8. Rad

Nu te lua pe tine sau nu lua viata prea in serios. Poti gasi ceva amuzant in orice situatie. Razi de tine- nimeni nu este perfect. Atunci cand se poate razi de anumite situatii. (in mod normal exista situatii in care trebuie sa fii serios)

9. Iarta

Sa ti suparare nu face decat sa te raneasca pe tine. Iarta-i pe cei din jurul tau pentru linistea ta interioara. In momentul in care faci o greseala- asuma-ti-o- invata din ea- si iarta-Te.

10. Sunt Recunoscatori

Dezvolta-ti atitudinea de recunostinta. Socoteste-ti avantajele personale; Toate- chiar si pe cele care par banale. Fi recunoscator pentru caminul tau, pentru serviciul tau si mai ales pentru prieteni si familie. Fa-ti timp sa le spui cat te bucuri pentru faptul ca exista in viata ta.

11. Investesc in Relatii

Asigura-te intotdeauna ca cei din jurul tau stiu cat ii iubesti chiar si in momente conflictuale. Sudeaza-ti si dezvolta-ti relatia cu familia ta si cu prietenii tai facandu-ti timp sa stai cu ei. Nu-ti incalca promisiunile fata de ei. Sustine-i!!

12. Sunt Parolisti

Sinceritatea este cea mai buna arma. Fiecare actiune sau decizie pe care o faci trebuie sa se bazeze pe onestitate. Fii sincer cu tine si cu cei din jur.

13. Mediteaza

Meditatia ii da creierului tau un ragaz de odihna. Atunci cand este odihnit vei avea mai multa energie si vei functiona la un nivel mai evoluat. Tipurile de meditatii includ: Yoga, Hipnoza, casetele de relaxare, declaratiile, vizualizarea sau simpla actiune de a sta in liniste. Gaseste ceva ce te face sa te simti bine si fa-ti timp sa practici acea activitate zilnic.

14. Isi Vad de Treaba Lor

Concentreaza-te pe a-ti crea viata asa cum ti-o doresti. Ai grija de tine si de familia ta. Nu pune prea mare accent pe ce spun sau fac altii. Nu te lasa prins in barfe. Nu judeca. Fiecare are dreptul sa-si traiasca viata asa cum isi doreste- chiar si tu.

15. Optimismul

Vezi partea plina a paharului. Gaseste partea buna a oricarei situatii. Este acolo- chiar daca este greu de gasit. Ia in calcul faptul ca totul se intampla cu un scop, chiar daca poate nu vei afla niciodata scopul. Indeparteaza-te de gandurile negre. Daca cel mai mic punct de deznadejde apare- inlocuieste-l cu un gand pozitiv.

16. Iubesc Neconditionat

Accepta-i pe cei din jurul tau asa cum sunt. Nu pune limite iubirii tale. Chiar daca uneori nu esti prea incantat de actiunile celor pe care ii iubesti- continua sa ii iubesti.

17. Perseverenta

Nu renunta niciodata. Infrunta fiecare provocare cu atitudinea ca te va duce cu un pas mai aproape de atingerea telului. Nu vei esua niciodata atata timp cat nu vei renunta niciodata. Concentreaza-te pe ceea ce vrei, formeaza-ti abilitatile, fa-ti un plan pe care sa-l urmezi si ia atitudine. Suntem mereu fericiti atunci cand construim un lucru valoros pentru noi.

18. Sunt Activi

Acepta ceea ce nu poti schimba. Oamenii fericiti nu isi pierd energia pe situatii pe care nu le pot schimba. Accepta-ti limitele ca fiinta umana. Afla cum poti prelua controlul prin crearea rezultatului pe care ti-l doresti si nu prin a astepta sa se intample.

19. Grija de Sine

Ai grija de mintea, corpul si sufletul tau. Fa-ti controale medicale regulate. Manaca sanatos si fa miscare. Odihneste-te sufficient. Bea multa apa. Lucreaza-ti mintea prin exercitii captivante continue si de interes.

20. Increderea in Sine

Nu incerca sa fi cine nu esti. Pana la urma nimanui nu ii place compania unui om fals. Afla cine esti pe interior. Fi increzator in cine esti. Fa tot posibilul si nu te pune pe locul doi.

21. Isi Asuma Responsabilitatea

Oamenii fericiti sunt 100% responsabili de viata lor. isi asuma responsabilitatea pentru stari, atitudini, ganduri, sentimente, actiuni si vorbe. Sunt primii care recunosc in momentul in care au facut o greseala.

Incepe-ti ziua prin a fi responsabil de fericirea ta. Lucreaza sa-ti dezvolti aceste obiceiuri ca fiind unele personale. Cu cat integrezi mai mult aceste obiceiuri in viata ta cu atat mai fericit vei devein.

Si cel mai important: FI SINCER CU TINE!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog