-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Trateaza varicele cu ajutorul rosiilor!


Publicitate

Rosiile au multe proprietati benefice, insa foarte putini stiu ca rosiile pot vindeca varicele.

Puteti vindeca varicele in doua moduri, prin utilizarea rosiilor verzi (gogonele) sau a celor coapte.

Tratamentul pentru varice cu rosii verzi (gogonele).

Rosiile verzi sunt un remediu popular, simplu, pentru tratamentul varicelor.


Luati cateva rosii (verzi), spalati-le bine si taiati-le felii sau inele. Puneti feliile de rosii pe nodurile varicoase. Infasurati un bandaj in jurul lor si pastrati rosiile pe picioare pana incepeti sa simtiti furnicaturi pe piele.

Daca rezistati senzatiei de furnicatura, puteti sa pastrati rosiile pana simtiti o senzatie de arsura. Efectul este mult mai puternic. Spalati cu apa rece imediat dupa.

Daca doriti un rezultat vizibil foarte curand, ar trebui sa repetati aceasta procedura de 5 ori pe zi, timp de doua saptamani.

Dupa 2 saptamani de folosire a acestui tratament, nodurile venoase vor incepe sa se estompeze. Reteaua capilara, de asemenea, nodurile, umflaturile si durerile vor disparea complet.

Tratamentul de varice cu rosii coapte.

Acest tratament este similar celui cu gogonele. Spalati si taiati cateva rosii in felii subtiri (inele). Puneti feliile pe venele dureroase, acoperiti zona cu bandaj, si pastrati-l asa timp de 3-4 ore. Aceasta procedura ar trebui facuta seara sau pe timp de noapte. Durata tratamentului este la latitudinea fiecaruia. O poti face toata vara in combinatie cu rosiile verzi.

Pe langa semintele sale, rosiile au o substanta care este similara cu acidul acetilsalicilic (aspirina), astfel acesta are proprietati de vindecare. Acest acid dilueaza sangele, acesta fiind considerat un anticoagulant.

Rosiile pot consolida peretii vaselor de sange, deoarece contin flavonoide.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog