-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Slabeste simplu si rapid cu 10 alimente minune!


Publicitate

Daca vreti sa va accelerati metabolismul si sa il ajutati sa piarda in greutate, incercati aceste alimente pentru o silueta perfecta.

Apa asigura viata organismului.

Organismul nostru este alcatuit in cea mai mare din apa, asa ca fiecare celula si organ din corp are nevoie de apa pentru a functiona corect. Prin hidratare, organismul primeste nutrientii de care are nevoie, prevenind aparitia celulitei, dar in acelasi timp apa impliedica formarea depozitelor de celule adipoase; un consum mare de apa aduce multe beneficii organismului, pe langa faptul ca ne ofera si senzatia de satietate, daca consumam apa inainte de masa. Apa ne ajuta sa eliminam toxinele din corp cu ajutorul sistemului limfatic, prin rinichi si intestine. Consumati pe timpul verii intre 2 si 4 litri de apa zilnic.

Ceaiul verde, prin prezenta cafeinei, sporeste consumul organismului de energie si oxideaza grasimile prin activarea sistemului nervos simpatic.Beti doua trei cani de ceai verde pe zi, dar nu seara, deoarece va poate influenta somnul. Puteti chiar sa inlocuiti cafeaua de dimineata cu o cana de ceai verde. Va va trezi simturile.

Avocado este un fruct care contine o cantitate bogata de grasimi sanatoase, fitonutrienti, proteine si multe fibre. Daca consumati avocado, acesta impiedica depunerea grasimii abdominale.

Fructele de padure, in afara de faptul ca sunt delicioase, sunt bogate in polifenoli, substante care impiedica aparitia bolilor cardiovasculare. Aceste substante, impiedica acumularea de grasime, detin proprietati antiinflamatorii si antidiabetice, modificand flora intestinala, astfel nu se mai dezvolta patogeni daunatori.

Chia este o sursa bogata in acizi grasi, omega-3, fibre, proteine si o multime de fitonutrienti. Este folosit pentru combaterea obezitatii, a bolilor cardiovasculare si a diabetului.

Ardeiul iute contine substanta numita capsaicina, care topeste grasimea si caloriile, incalzind organismul. Regleaza pofta de mancare si accelereaza metabolismul.

Lintea contine foarte mult fier. Fierul ajuta la cresterea masei musculare, si implicit la scaderea tesutului adipos, prin intensificarea metabolismului.

Scortisoara ajuta metabolismul la arderea caloriilor, avand potentialul de a bloca absorbtia glucozei, intensificand actiunea insulinei de a curata zaharul din organism. Scortisoara scade pofta de mancare si ajuta impotriva obezitatii.

Ghimbirul scade pofta de mancare, accelereaza arderea grasimilor si deasemenea este considerat un bun remediu pentru balonare, indigestie, greata.

Pomelo contine enzime care ajuta la digerarea rapida a alimentelor si transformarea lor in energie. Combate retentia de apa in organism iar potasiul continut de pomelo diminueaza absorbtia sodiului in organism. Acesta ne ajuta sa slabim datorita continutului mare de fibre si pectina, ofera o senzatie de satietate de lunga durata, avand si un continut caloric redus.

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog