-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Bautura care scade sansele de a dezvolta cancerul!


Publicitate

Un articol de Maria

Stim cu totii ca principala cauza a cancerului este aciditatea crescuta in organism. Pentru a ne feri de aceasta aciditate si pentru a aduce corpul intr-o stare alcalina este necesar sa aducem valoarea pH-ului la peste 7.

Un organism sanatos are valoarea pH-ului cuprinsa intre 7.35-7.45, adica usor alcalin. Acest echilibru este mentinut in mare parte de rinichi si plamani. Problema mare apare atunci cand aceste organe nu mai functioneaza cum trebuie si astfel nu mai sunt capabile sa mentina aceasta valoare usor alcalina.

Tocmai din aceste considerente va propun sa consumati zilnic preparatul care urmeaza, astfel incat sa va mentineti constant un pH usor alcalin!


Este vorba despre apa alcalina facuta in casa!

Pentru a o prepara, veti avea nevoie de:

- 1 pahar plin cu 200 de ml de apa

- 2 felii de lamaie

- 1/4 de lingurita de sare de Himalaya

Seara inainte de culcare, adaugati cele 2 felii de lamaie si sarea peste apa. Amestecati usor, apoi acoperiti cu o farfurie mica paharul si lasati-l sa stea la temperatura camerei pana dimineata urmatoare (aproximativ 8 ore)

Dimineata cand v-ati trezit, dupa ce v-ati spalat pe dinti, consumati aceasta apa pe stomacul gol.

Ceea ce ati consumat pe stomacul gol este apa alcalina!

Procedand in acest mod regulat, de 2-3 ori pe saptamana, veti ajunge sa aveti in mod constant un organism alcalin,apa alcalina avand capacitatea de a restabili echilibrul pH-ului, chiar daca in restul zilei veti consuma preparate care cresc aciditatea in organism.

Va asigur ca va veti da seama singuri de eliminarea simptomelor unui organism acid. Iata ce se va intampla dupa prima saptamana in care ati consumat apa alcalina:

- veti elimina oboseala cronica

- veti elimina frecventele dureri de cap

- veti elimina frecventele dureri abdominale

- va veti intari sistemul imunitar ( veti observa ca nu va veti mai imbolnavi asa usor)

Nu mai stati pe ganduri, incepeti chiar de maine sa consumati apa alcalina! Ganditi-va putin : Daca aceste conditii prea acide continua, organismul va incepe construirea substantelor acide in exces in anumite parti sensibile ale corpului iar celulele sanatoase situate in acele zone vor muri, lasand loc dezvoltarii celulelor maligne!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog