-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Sucul de varza! Te protejeaza impotriva cancerului de colon, constipatiei si a multor altor boli!


Publicitate

Varza este cel mai des folosita ca aliment, insa in antichitate, datorita proprietatiilor sale vindecatoare, era utilizata in special ca medicament.

Consumul regulat al acestei legume ajuta organismul sa lupte impotriva anemiei, fiind folosita ca un antiseptic natural, contribuind la cresterea mineralelor din organism.

Varza ajuta la vindecarea ulcerului la stomac si actioneaza ca un laxativ natural. De asemenea, sucul de varza poate fi destul de util in tratamentul tusei si mahmurelii de dimineata.

Mananca varza de doua sau mai multe ori pe saptamana si astfel poti reduce riscul de a dezvolta cancer de colon!

Sucul de varza este, de asemenea, foarte util. Acesta te poate ajuta in cazul in care te confrunti cu infectii ale urechii. Nu trebuie decat sa faci o igienizare cu un tampon imbibat in suc de varza. Repeta acest procedeu de 2 ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare si vei scapa de infectia urechii in scurt timp.

Sucul este foarte bun pentru tractul digestiv sau pentru picioare umflate. Dacă se adaugă suc de morcovi este excelent pentru persoanele cu deficit de calciu si persoanele care sufera de osteoporoza.

Sucul de varza este plin de vitamina C, avand un puternic efect antiinflamator. Acesta curata intestinele, te ajuta cand ai constipatie si iti aprovizioneaza organismul cu sodiu. Daca ai probleme cu calculii biliari, trebuie doar să adaugi ulei de masline la sucul de varza si vei scapa de acestia in scurt timp.

Asdar, nu mai sta pe ganduri si incearca sa incluzi in dieta ta varza si sucul de varza, pentru a avea o sanatate de invidiat!

Cu drag,


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog