-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Reteta naturala care ii deranjeaza pe producatorii de medicamente!


Publicitate

Combinatia acestor doua ingrediente poate ajuta la prevenirea cancerului, la consolidarea sistemului respirator, la reducerea colesterolului, avand un puternic efect asupra sanatatii inimii!

Industria farmaceutica a dovedit ca este mai interesta de profit decat pentru a rezolva o varietate de boli. Si in timp ce adevaratele medicamente naturale sunt disponibile tuturor, ei nu sunt interesati sa le promoveze, deoarece companiile farmaceutice sunt interesate doar de bani.

Insa retetele naturale, cum ar fi cea de mai jos, te pot ajuta cu adevarat!

Oamenii au consumat si vor consuma tot timpul miere si scortisoara. Numai ca multi nu stiu ce secrete ascund aceste ingrediente. Aceste doua alimente naturale au proprietati medicinale uimitoare, iar in momentul in care sunt combinate, vor deveni un adevarat "luptator" impotriva bolilor cronice.

Iata mai jos ce poti trata cu acest amestec:



Infectii ale tractului urinar

Se amesteca 2 lingurite de scortisoara cu o lingura de miere intr-un pahar de apa calduta. Aceasta combinatie ajuta la distrugerea bacteriilor care traiesc in vezica urinara. Consuma acest amestec o data pe zi, timp de 5 zile si vei scapa de infectiile tractului urinar.

Bolile de inima

Amestecati ½ lingurita de scortisoara cu o lingurita de miere si consumati amestecul in fiecare dimineata pana cand simtiti o imbunatatire. Aceasta combinatie ajuta la prevenirea atacurilor de inima, reduce colesterolul si ajuta la intarirea inimii, in cazul in care se consuma regulat.

Durerile de dinți

Aplica-ti o pasta din scortisoara si miere pe un dinte inflamat si infectia va disparea.

Acnee

Ignora toate cremele din farmacii, foloseste numai scortisoara si miere. Se amesteca cantitati egale de miere si scortisoara si se aplica amestecul pe cosuri, inainte de culcare. Cand te vei trezi, spala-ti fata si vei observa o imbunatatire.

Artrita

Combina 2 lingurite de miere cu o lingurita de scortisoara pe care le amesteci intr-un pahar cu apa calda. Această combinatie reduce durerea cauzata de artrita in cazul in care este consumata zi de zi , timp de 30 de zile.

Tulburari gastrice

Se amestecă o lingura de miere cu ½ de lingurita de scortisoara intr-un pahar de apa calda. Amestecul se bea pe stomacul gol. Acesta ajuta la imbunatatirea digestiei, va atenua gazele, dar de asemenea, va usura durerea de stomac.

Raceala

Se amestecă o lingurita de miere cu ¼ de lingurita de scortisoara si se consuma de doua ori pe zi.

Infectii cutanate

Combină cantitati egale de miere si scortisoara pentru a face o crema. Aplica-ti crema pe zona inflamata si veti fi surprins cat de repede dispare infectia.

Cu drag,


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog