-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Majoritatea tipurilor de cancer se datorează alimentelor acide!


Publicitate

Atunci când organismul nostru are un nivel de aciditate crescut, poate fi oricând supus pericolului de a dezvolta cancer sau alte boli cronice.

Prin consumul mai multor alimente alcaline, putem menține echilibrul pH-ului din organism șu putem stabiliza nivelul oxigenării celulare. Ceea ce consumăm duce la apariția cancerului, așa că ai mare grijă!

Din păcate, medicii nu ne educă în sensul consumului de alimente alcaline și de aceea, în loc să se prevină formarea cancerului, ajungem să îl combatem.


În zilele noastre, alimentele sunt din ce în ce mai acide și astfel ajungem să auzim de tot mai multe cazuri de cancer. Partea problematică este aceea că persoanele diagnosticate cu cancer, nu sunt susținute să consume o dietă bazată pe alimente alcaline și nici nu li se explică faptul că, pentru a fi tratat, organismul trebuie să aibă un nivel echilibrat al pH-ului.

scara alcalinității este cuprinsă între 0 și 14, iat cifra 7 este neutră. Organismul tău este acid atunci când are valorile cuprinse între 0 și 7 și este alcalin atunci când are valori cuprinse între 7 și 14.

Este foarte important să facem diferența între alimentele alcaline și cele acide.
să recunoaștem, înainte să apară supermarketurile, obișnuiam să consumăm alimente sănătoase, iar cancerul poate să apară din foarte multe cauze, însă principala este alimentația acidă și nesănătoasă. Dieta acidă constă în fîină albă, înghețată, unt, carbogazoase, gemuri, brânză sau alcool. Nu toate alimentele acide sunt periculoase pentru organismul tău, însă trebuie să înveți pe care le poți consuma și pe care nu.

Îți recomand să optezi pentru consumul de fructe și legume sau semințe. Ceea ce mâncăm are un impact foarte puternic asupra organismului nostru, iar societatea s-a schimbat enorm în ultimii ani, așa că învață să alegi ceea ce este sănătos pentru tine!


Există două tipuri de alimente, acide și alcaline:

1) Alimente complet acide sau alcaline, se eferă la cantitatea pe care acestea o conțin.

2) Produse alimentare acide sau alcaline, referindu-se la pH-ul pe care acestea îl formează în organism.

Atunci când organismul este acid, funcțiile nervoase sunt grav afectate. În mod interesant, dușurile reci ajută organismul să restabilească nivelul alcalin, iar dușurile calde duc la apariția acidității în organism.

Dacă organismul devine acid, atunci sângele va conduce acest nivel de aciditate către toate organele corpului și către toate celulele din organism. În cele din urmă, celulele așung să se transforme.

Aceste celule, care prezintă o transformare anormală, pot fi maligne și de aici pornește formarea cancerului.

Iată care sunt etapele dezvoltării cancerului:

1. ingerarea alimentelor acide și supunerea organismului la raze-X sau alte dispozitive de scanare.

2. Apare constipația

3. Nivelul de aciditate din sânge începe să crească și astfel se modifică celulele.

4. Aciditate extrem de crescută la nivelul exterior al celulelor fluide.

5. Aciditate extrem de crescută în interiorul celulelor.

6. Dezvoltarea celulelor canceroase.

7. Tratarea cancerului cu ajutorul medicamentelor care cresc nivelul de aciditate sau expunerea pacientului la radiații.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog