-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum menți prospețimea bananelor chiar și 4 luni?


Publicitate

Poate că am mai vorbit în câteva articole depre metodele de menținere a prospețimii, a anumitor alimente, însă niciodată nu am dedicat un articol bananelor. Aceste fructe care par să se înnegrească din a doua zi după ce le-am cumpărat. Deși ele sunt mult mai sănătoase, cu cât sunt mai coapte, unii oameni preferă să le consume galbene, nu maron.


Această metodă va fi de mare ajutor, tuturor celor care adoră să mănânce banane. Nici nu este de mirare, la cât de sănătoase sunt... Da, veți avea nevoie de îndemânare, pentru a le felia ca la carte, însă partea bună este aceea că nu vă ia prea mult timp!

Ai nevoie de următoarele ustensile:

• Banane
• Cuțit pentru unt
• Foaie de copt
• Foaie de pergament
• Pungi pentru congelator
…acum urmează acești pași:

1. Alege înțelept bananele!

Important este ca bananele pe care vrei să le păstrezi mai mult timp, să fie aurii și să aibă cât mai puține pete maronii.

2. Taie, taie taie

Decojește banana și așeaz-o pe tocător. Ia cuțitul pentru unt și dă fiecare banană în patru bucăți. Nu păstra extremitățile!

3. Depozitează!

Pune băcățile de banană în foaia d epergament, împăturește bine și pune la congelator, timp de 30 de minute.

Cum menținem prospețimea altor alimente?

Știu că am zis că o să vorbim doar despre banane, însă nu m-am putut abține! 
Cartofi și ceapă

Nu depozita aceste legume în frigider, decât dacă sunt tăiate. Altfel, ele trebuie ținute într-un coș, într-un loc răcoros și uscat.

Salata și verdețurile

Dacă verdețurile tale se strică prea repede, fă asta: scote-le din pungi, înfășoară-le în pungi din hârtie sau în șervețele și pune-le apoi în pungi cu închidere ermetică. Acum le poți pune la frigider.

Avocado

Da, acest fruct se strică atât de repede... totuși, pentru a evita acest caz nefericit, pune avocado într-o pungă din plastic și adaugă o felue de ceapă înăuntru. De asemenea, o altă variantă este aceea de a stropi fructul cu puțină zeamă de lămâie.

Ce spui de sfaturile pe care ți le-am oferit azi? Dacă ți-au fost de ajutor, nu uita să distribui acest articol!



Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog