-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

16 antibiotice și antibacteriene organice, care nu ar trebui să lipsească din casa nimănui!


Publicitate

Este întotdeauna o idee bună să ai la îndemână antibiotice organice, mai ales cum în zilele noastre, în farmacii găsim doar medicamente cu efecte adverse dezastruoase. 

Mai jos vă prezentăm 16 antibiotice care nu trebuie să lipsească din casa nimănui.

antibiotice naturale  pe care trebuie sa le aveti in casa

1. Capsule cu ulei de oregano – din punctul meu de vedere, aceasta este cea mai bună opțiune când vine vorba de alegerea unui antibiotic din plante, deoarece este nevoie de 50 gr de oregano, pentru a prepara 0.50 gr de ulei de oregano.

2. Frunzele de măslin – aceste frunze sunt o alternativă naturală excepțională la antibioticele din farmacii. Frunzele de măslin sunt o alternativă excelentă în cazul antibioticelor care tratează afecțiunile stomacale. De asemenea, frunzele de măslin au proprietăți antivirale și antifungice.

3. Usturoiul – fiind foarte bogat în antioxidanți, datorită compusului său numit alicin, usturoiul susține sănătatea organismului. Acest aliment poate lupta cu afecțiunile renale și este eficient în cazul gripei sau a răcelilor, întărind sistemul imunitar al organismului. Usturoiul are și proprietăți antifungice și antivirale.

4. Gențiana – aceasta este o plantă astringentă, utilizată mai ales în tratarea infecțiilor mucoasei membranelor. Gențiana conține alcaloizi și antimicrobieni, esențiali pentru tratarea afecțiunilor tractului digestiv sau chiar al prostatei. Peștii tratați cu această plantă au prezentat o rată de însănătoșire de 87%, în comparație cu cazurile de pești tratați cu antibiotic natural, unde rata a fost de 84%.

5. Vitamina C – atunci când organismul are o cantitate mare de vitamina C, crește și imunitatea. În momentul în care suntem bolnavi sau stresași, nivelul vitaminei C scade. Deci, de aici putem trage concluzia, că în aceste perioade este impedios necesar să consumăm vitamina C. Ori de câte ori trec prin perioade de stres major, optez să iau 1 gram de vitamina C, de 3 ori pe zi, timp de 2-4 zile.

6. Tinctura de echinacea – are proprietăți antibacteriene și tratează afecțiunile respiratorii sau digestive.


7. Andrographis paniculata – tratează infecțiile sistemului respirator, durerile de cap și tusea.

8. Mierea manuka – este excelentă în tratarea rănilor.

9. Propolisul – tratează infecțiile antiinflamatorii și antivirale.

10. Argintul coloidal – tratează afecțiunile respiratorii și durerile de dinți. Cercetările arată că acesta poate distruge peste 600 de germeni diferiți, putând fi folosit și în cazul tratării infecțiilor de urechi sau sinuidale.

În urmă cu câțiva ani, aveam o durere îngrozitoare de măsea, părea să nu îmi treacă cu absolut nimic și astfel am descoperit argintul coloidal. Am cumpărat o soluție de argint coloidal, pe care am ținut-o în gură timp de câteva minute, în fiecare zi. Nu numai că am scăpat de acea durere, dar până în prezent nici nu m-am mai confruntat cu afecțiuni dentare! Îți recomand să optezi pentru un brand cunoscut și să urmărești tutoriale pe internet, pentru a înțelege ce ai de făcut.

11. Struguri oregon – tratează tractul intestinal și urinar.

12. Ulei din arbore de ceai – tratează infecțiile bacteriene.

13. Extract din semințe de grapefruit – este un preparat antiviral, antibiotic și antiseptic.

14. Forsitia suspensa – un foarte bun antibiotic

15. Coenzima Q10 – antibiotic, poate trata afecțiunile căilor respiratorii.

16. Bromelaină – antibiotic; poate trata afecțiunile căilor respiratorii

Tu pe care le-ai folosit? Cunoști și alte plante cu proprietăți antiinflamatorii? Nu uita să ne scrii!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog