-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Consumi zilnic acest produs alimentar fără să ştii că încurajează îmbolnăvirea de diabet şi de boli cardiovasculare!


Publicitate

Alimentaţia echilibrată este piatra de temelie a unei vieţi sănătoase, dar, de multe ori, în dieta zilnică se strecoară alimente care pot să ne îmbolnăvească.

cola si taieteii sunt daunatori organismului

În vest, dieta zilnică este foarte bogată în sare şi zahăr, ceea ce creşte substanţial riscul de boli cardiovasculare. Dar nu numai Coca-Cola şi chipsurile de cartofi sunt periculoase, ci şi... pastele făinoase şi tăieţeii!

Deseori, tăieţeii conţin conservaţi şi coloranţi artificiali corelaţi cu apariţia anumitor forme de cancer. În plus, şi aceste produse sunt ticsite cu zahăr şi sare. Există studii clinice care au corelat consumul de paste făinoase precum spaghetele, macaroanele, fideaua şi tăieţeii, cu apariţia bolilor cardiovasculare şi agravarea bolilor cardiace existente.

Dacă nu poţi renunţa la pastele făinoase, măcar învaţă să ţi le prepari singur în casă! Doar astfel te poţi asigura că nu conţin conservanţii, coloranţii şi numeroasele alte chimicale periculoase cu care ne încarcă organismul produsele din comerţ.

Mai jos îţi punem la dispoziţie un videoclip care ilustrează o metodă simplă de preparare a pastelor făinoase în propria bucătărie:Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog