-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceste trucuri te ajută să recliclezi cu ușurință sticlele!


Publicitate

Probabil că și tu obișnuiai să arunci toate obiectele nefolositoare la gunoi. Din fericire, noi am găsit câteva tehnici prin care să refolosești aceste ambalaje, deoarece îți vor fi de mare ajutor!

Iată cinci variante prin care să refolosești sticlele din plastic:

cum poti refolosi sticlele de plastic

1. Taie o sticlă pe jumătate, pune fierul de călcat pe marginile sticlei, pentru a nu te tăia mai târziu și tocmai ai obținut un suport pentru creioane!

2. Partea superioară a sticlei, cu tot cu dop, reprezintă un suport extraordinar pentru alimentele uscate, depozitate în pungi.

3. Cu puțină precizie, poți transforma o sticlă de apă într-o cană!

4. Dacă vrei ca plantele tale să nu moară atunci când pleci în vacanță, pune-le într-un recipient făcut dintr-o sticlă din plastic!

5. Găurește capacul sticlei și astfel vei putea folosi sticla pentru sosuri sau siropuri.

Vezi, chiar și sticlele din plastic merită a doua șansă! Încearcă!Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog