Publicitate
Știai că nu trebuie neapărat să renunți la tricoul preferat, doar pentru că s-a rupt? Noi îți spunem azi că poți să îl repari și fără ac sau ață. Azi ajutorul vine din partea Mariei, ea ne va arăta tot ce trebuie să facem, pentru a putea îmbrăca din nou acest tricou. Este metoda cea mai simplă, iar toată procedura durează doar 10 minute.
Iată de ce elemente ai nevoie:
- Un tricou preferat căruia tocmai i-ai făcut o gaură...
- Un fier de călcat
- O masă de călcat
- Pânză termoadezivă
- Termocolant
- O pânză groasă
- Un recipient cu pulverizator plin cu apă
- O bucată de stofă semi irizată
Să începem!
- Întoarce tricoul pe dos și pune-l pe masa de călcat.
- Asează-l cu gaura către tine.
- Cu ajutorul unui fier de călcat, netezește bine zona din jurul găurii din tricou, apoi acoperă gaura cu surplusul de material rămas în jurul ei.
- Ia tricoul de pe masa de călcat, acoperă-l cu bucata de stofă, după care aplică termocolatul peste zona unde tricoul a fost rupt.
- Reglează fierul de călcat la temperatura specială pentru lână, după care pune o bucată de material alb peste termocolant, acum poți călca. Nu îți face griji, această tehnică funcționează indiferent de materialul din care este confecționat tricoul.
- La final, aplică folosind aceeași tehnică și pânza termoadezivă. Poți alege o pânză care să aibă un model, orice îți place ție, pe care să îl aplici apoi pe fața tricoului, astfel va arăta chiar mai bine decât înainte să se rupă.
- Întoarce tricoul pe față și gata, îl poți purta.
În cazul în care observi că au mai rămas zone în care materialul nu s-a așezat cum trebuie, poți interveni din nou cu fierul de călcat.
Problemă rezolvată, acum poți purta tricoul și altă dată!
Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.
Publicitate
loading...
No comments:
Post a Comment