-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Trucul prin care îți repari tricoul, fără să îl coși.


Publicitate

Știai că nu trebuie neapărat să renunți la tricoul preferat, doar pentru că s-a rupt? Noi îți spunem azi că poți să îl repari și fără ac sau ață. Azi ajutorul vine din partea Mariei, ea ne va arăta tot ce trebuie să facem, pentru a putea îmbrăca din nou acest tricou. Este metoda cea mai simplă, iar toată procedura durează doar 10 minute.

cum sa repari un tricou rupt

Iată de ce elemente ai nevoie:
  • Un tricou preferat căruia tocmai i-ai făcut o gaură...
  • Un fier de călcat
  • O masă de călcat
  • Pânză termoadezivă
  • Termocolant
  • O pânză groasă
  • Un recipient cu pulverizator plin cu apă
  • O bucată de stofă semi irizată

Să începem!
  1. Întoarce tricoul pe dos și pune-l pe masa de călcat.
  2. Asează-l cu gaura către tine.
  3. Cu ajutorul unui fier de călcat, netezește bine zona din jurul găurii din tricou, apoi acoperă gaura cu surplusul de material rămas în jurul ei.
  4. Ia tricoul de pe masa de călcat, acoperă-l cu bucata de stofă, după care aplică termocolatul peste zona unde tricoul a fost rupt.
  5. Reglează fierul de călcat la temperatura specială pentru lână, după care pune o bucată de material alb peste termocolant, acum poți călca. Nu îți face griji, această tehnică funcționează indiferent de materialul din care este confecționat tricoul.
  6. La final, aplică folosind aceeași tehnică și pânza termoadezivă. Poți alege o pânză care să aibă un model, orice îți place ție, pe care să îl aplici apoi pe fața tricoului, astfel va arăta chiar mai bine decât înainte să se rupă.
  7. Întoarce tricoul pe față și gata, îl poți purta.

În cazul în care observi că au mai rămas zone în care materialul nu s-a așezat cum trebuie, poți interveni din nou cu fierul de călcat.
Problemă rezolvată, acum poți purta tricoul și altă dată!


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog