-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

De ce trebuie să usuci imediat cuțitele, după ce le-ai spălat


Publicitate

Nu este un secret faptul că uneori ne este pur și simplu lene să curățăm bucătăria. Eu sunt acel membru din familie care încearcă mereu să stea departe de vase, nu îmi place pur și simplu să le spăl, însă asta nu mă scutește de această activitate.

metode de protejare a cutitelor de bucatarie

O singură luptă nu îmi permit să o pierd, cea cu cuțitele! Probabil că și tu știi cât de scumpe sunt aceste obiecte, așa că merită cu siguranță mai multă atenție! Eu îmi dau toată silința să le păstrez cât mai mult timp, așa că am căutat tot felul de metode prin care să le pot curăța.

Trebuie în primul rând să ai grijă la cum le depozitezi după ce le-ai spălat, asta pentru că materialul se poate distruge iar lama poate ajunge să nu mai taie. De asemenea, chiar și mașina de spălat, oricât ne-ar ușura munca, poate afecta aspectul cuțitelor. Se pare că aerul cald din mașina de spălat vase, intervine sub două forme asupra cuțitelor:

Se tocesc mai repede

Chiar și cuțitele din inox sunt afectate de aerul cald. Pe de altă parte, nici să lași apa să se usuce singură pe zimții cuțitelor nu este o variantă prea bună, așa că îți recomand să ștergi cuțitele imediat ce le-ai spălat.

Materialul se degradează mai repede

Gandește-te la lama de ras, dacă o folosești, apoi o depozitezi udă, cu siguranță nu îți va mai fi de ajutor a doua oară. Același lucru se întâmplă și cu cuțitele. Ba mai mult, dacă mai intervii și cu aer cald peste, ai toate șansele să le distrugi. Cuțitele sunt mai delicate decât ai putea crede.

Credeți-mă, nici mie nu îmi place să spăl vase, însă prefer să acord o importanță mai mare cuțitelor, pentru a scuti o cheltuială ulterioară.

Tu ce greșeli faci în bucătărie? Ne poți da și alte sfaturi?

Aștept comentariile tale în rubrica de mai jos.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog