-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cele 10 tipuri de empaţi – Tu în ce categorie te încadrezi?


Publicitate

Eşti o persoană empatică? Dacă da, atunci te vei identifica cu siguranţă în următoarele experienţe trăite de majoritatea empaţilor:

• Preiei sentimentele şi emoţiile altor persoane şi le trăieşti la fel de intens ca şi ele.

• Te simţi adeseori obosit fizic şi mental după interacţiunile cu persoanele dragi.

tu ce personalitate ai

• Oscilezi între diferite stări emoţionale pe parcursul zilei.

• Dacă un apropiat suferă de dureri fizice, resimţi la rândul tău aceleaşi dureri.

• Preţuieşti enorm clipele de singurătate, acestea fiind singurele momente în care te poţi linişti şi îţi poţi încărca bateriile.

• Oamenii îţi solicită mereu ajutorul atunci când întâmpină probleme.

• Nu tolerezi actele de violenţă sau de cruzime.

• Eşti o persoană afectuoasă şi grijulie.

• Ai un dar excepţional de a-i asculta cu răbdare pe cei ce ţi se destănuie.

• Ai simţurile mai dezvoltate decât alţii, de ex. simţurile mirosului, auzului, gustului, tactil, etc., şi ai o intuiţie foarte bună.

• Te simţi copleşit şi stors de energie în locurile aglomerate.

• Ai un „lipici” aparte la copii şi animale.

Bineînţeles, există mai multe tipuri de empaţi. Dar cum identifici din ce categorie faci parte tu? În continuare îţi prezentăm toate informaţiile necesare ca să afli acest lucru. Persoanele cu abilităţi empatice foarte dezvoltate sunt atât avantajate, cât şi dezavantajate de „darul” lor. Iată un motiv în plus pentru a te documenta şi a înţelege în profunzime natura şi implicaţiile experienţelor tale individuale; cercetarea acestor abilităţi te ajută să te cunoşti mai bine.

Lista principalelor 10 tipuri de empaţi şi a caracteristicilor acestora:


1. Empaţii receptivi fizic

Eşti oare un empat receptiv fizic? Ei bine, adevărul este că numeroşi empaţi tind să fie foarte receptivi la suferinţa fizică a altor persoane. Aceşti empaţi pot ajunge să resimtă acelaşi grad de durere precum persoanele bolnave cu care intră în contact.

2. Empaţii receptivi emoţional

Ştiai că aproape toţii empaţii sunt deosebit de receptivi la stările emoţionale exterioare lor? Această abilitate le permite să simtă sentimentele, emoţiile, şi chiar reacţiile psihosomatice ale persoanelor din jurul lor înainte ca aceste trăiri să fie exprimate concret.

3. Empaţii clarvăzători

Aceşti empaţi sunt înzestraţi cu darul de a intui nevoia de a acţiona în scopul prevenirii unor situaţii neplăcute, respectiv de a sesiza dacă intenţiile exprimate de o persoană sunt veritabile sau înşelătoare. Empaţii clarvăzători posedă abilitatea de a şti dacă este nevoie să acţioneze într-un mod anume sau să lase lucrurile să curgă de la sine.

4. Empaţii cu abilităţi geomantice

Empaţii geomantici deţin abilitatea de a percepe semnalele şi energiile telurice, adică transmise de sol. Cu alte cuvinte, aceşti presimt adeseori dezastrele naturale şi alte fenomene telurice.

5. Empaţii faunei

Aceşti empaţi sunt bine racordaţi la lumea „necuvântătoarelor”. Ei pot simţi, auzi şi chiar interacţiona armonios cu animalele.

6. Empaţii medium

Empaţii medium pot simţi, vedea sau auzi spiritele.

7. Empaţii florei

Empaţii florei se află în strânsă comuniune cu plantele, având abilitatea de a detecta semnalele şi vibraţiile emise de acestea.

8. Empaţii psihometrici

Empaţii psihometrici au abilitatea de a primi energii şi informaţii de la orice lucruri neînsufleţite ca, de exemplu, bijuterii, fotografii, haine, etc.

9. Empaţii telepatici

Aceşti empaţi pot citi cu mare exactitate gândurile neexprimate ale altor persoane.

10. Empaţii cu însuşiri precognitive

Aceşti empaţi pot simţi iminenţa anumitor situaţii sau evenimente înainte ca acestea să se petreacă. De regulă, fenomenul de precogniţie se manifestă prin vise premonitorii ce evocă senzaţii puternice de ordin fie emoţional, fie fizic.

Într-o lume insensibilă şi indiferentă, empaţii pot întâmpina mari dificultăţi în a-şi menţine pacea şi echilibrul interior. În schimb, prin exerciţii de introspecţie şi prin autoconştientizarea şi gestionarea atentă a stărilor trăite, persoanele empatice pot învăţa să-şi aprecieze cu adevărat, şi să-şi dezvolte şi mai mult, darurile şi abilităţile lor unice.

Îţi mulţumim pentru lectură şi te invităm să distribui articolul mai departe şi prietenilor.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog