Publicitate
Da, cu toții suntem victimele lenei, fie din cauza programului prea încărcat sau poate a oboselii acumulate peste săptămână. Pe de altă parte, cu siguranță ne place să trăim într-o casă curată, mirosind a proaspăt. Ei bine, pentru asta trebuie să fii mai atent la curățarea următoarelor obiecte și spații din căminul tău.
1. Chiuveta din bucătărie
Aici este locul unde depozitezi vasele murdare, așa că nu ai vrea să întreți bacteriile în bucătărie, nu? Nu lăsa vasele să stea în chiuvetă, peste noapte, oricât ai fi de obosit, pentru că nici nu îți poți închipui câtă mizerie se găsește în chiuvetă. Optează pentru un dezinfectant din bicarbonat de sodiu și zeamă de lămâie. Vei vedea că a doua zi, bucătăria ta va avea un miros plăcut.
2. Bureții de vase
Și aici se găsesc foarte multe bacterii, așa că ține-i departe de alimente și schimbă-i cu regularitate.
3. Telecomezile
Gandește-te la un aspect, fiecare membru al familiei tale folosește telecomenzile, așa că îți poți închipui câte bacterii stau pe aceste obiecte. Folosește un preparat antibacterian pentru a le curăța cu regularitate.
4. Telefoanele
Pui mâna pe telefon, îl atingi cu fața, îl lași pe masă și lista poate continua. Ce spui, este sau nu murdar? Curăță-l cu regularitate pentru a sta departe de bacterii.
5. Prosoapele de baie
Cât de des schimbi prosoapele de baie? Dacă răspunsul este o dată la trei zile, înseamnă că trebuie să o faci mai des. Eu îți recomand să le schimbi zilnic.
6. Cuptorul cu microunde
Da, în cuptorul cu microunde încălzești tot felul de alimente, de cele mai multe ori fără să le acoperi, lucru greșit, însă vom discuta despre asta într-un alt articol. Da, și în cuptorul cu microunde se găsesc bacterii, așa că îți recomand să pui într-un bol zeamă de lămâie, să îl introduci în cuptorul cu microunde și să setezi un program de 10 minute. Cuptorul va arăta ca nou.
7. Geanta
Recunoaște, nu o cureți prea des... te-ai gândit însă câți microbi se găsesc pe mânerele ei? Folosește un preparat antibacterian și curăță-ți geanta atât la suprafață, cât și în interior.
8. Frigiderul
Atunci când vine vorba de frigider, trebuie să te asiguri că l-ai curățat cu simțul responsabilității! Scoate tot din el, folosește un preparat din apă și oțet, curăță bine toate rafturile, apoi curăță și exteriorul. Abia apoi poți introduce alimentele în frigider.
Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.
Publicitate
loading...
No comments:
Post a Comment