-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

7 semne că ficatul tău are nevoie de o detoxifiere


Publicitate

Nu te simți bine? Poate că uneori dai vina pe vârstă, însă acesta nu este singurul factor care induce această stare. Poate că organismul tău are prea multe toxine. Toxinele sunt extrem de periculoase pentru organism, iar dacă ți o cură de detoxifiere, acestea pot fi eliminate complet. Organismul îți transmite prin aceste semne că are nevoie imediat de o detoxifiere:

acestea sunt semnele ca trebuie sa urmezi o detoxifiere a ficatului


1. Nu slăbești oricât ai încerca

Ai făcut sacrificii să slăbești, ai mers la sală, ai ținut dietă și tot nu vezi vreun rezultat? De vină sunt toxinele. Dacă organismul tău este prea încărcat de toxine, nu vei putea niciodată să slăbești.

2. Ești extenuat tot timpul

Dormi în fiecare noapte câte opt ore și tot ești obosit? Toxinele din organism pot fi răspunsul. Acestea duc la starea de oboseală și extenuare constantă.

3. Nu poți dormi

Cortizolul este un hormon responsabil cu echilibrarea stresului. Dacă dezechilibrul pornește de la acest hormon, fii sigur că nu vei putea adormi prea repede! Toxinele pot împiedica reechilibrarea hormonală.

4. Suferi de dureri de cap nejustificate

Acesta poate fi un semn că nivelul de toxine din organism este prea mare. În această categorie de toxine intră metalele grele, coloranții artificiali și conservanții.

5. Suferi de schimbări bruște de comportament

Aceste schimbări de comportament indică un dezechilibru hormonal. Xenoestrogenul este o toxină care afectează grav organismul.

6. Pielea ta are un miros neplăcut

Asta indică faptul că ficatul sau colonul nu pot elimina toxinele din organism. Optează pentru o detoxifiere generală!

7. Ești mereu constipat

Ai sau nu o digestie bună? Dacă ți se întâmplă des să te constipi, poate fi vorba de o acumulare excesivă de toxine în organism! Încearcă să consumi mai multă apă și să crești aportul de fibre. Toxinele trebuie eliminate cu orice preț din organism!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog