-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Taie ceapa în 4 bucăți și pune-o apoi în casă. Motivul? Este genial!


Publicitate


Cu siguranță ceapa este alimentul care se găsește în orice bucătărie și este folosită la prepararea oricărei mâncări, datorită gustului aromat. Pe lângă aromă, ceapa are și foartemulte proprietăți!

Ceapa poate trata foarte multe boli, printre care și gripa.

incearca aceasta retete cu ceapa

Incă din trecut, oamenii foloseau ceapa pentru a trata simptomele gripei, iar Organizația Mondială a Sănătății confirmă proprietățile acestui aliment în ceea ce privește tratarea tusei, bronșitei sau infecției respiratorii. Ei spun că ceapa absoarbe bacteriile din aer și previne pătrunderea lor în organism.

De ce este ceapa atât de eficientă?

Ceapa conține compuși sulfurici, aceștia fiind cei care dau de fapt gustul și aroma. Pe lângă acești compuși, ceapa conține și antioxidanți, stimulând distrugerea radicalilor liberi și întărind sistemul imunitar.

Supă de ceapă

Ingrediente:

-3 cepe galbene mari

-3 căței de usturoi

-¼ ceașcă oregano tocat

-4 cești de apă

-Sare Himalaya (după gust)

Preparare:

Taie mărunt usturoiul și ceapa, după care pune-le într-un bol plin cu apă. Adaugă apoi oregano și fierbe toate aceste ingrediente, timp de 15 minute. Vei ști că supa ta este gata atunci când ceapa se înmoaie.

Încă o metodă de a folosi ceapa!

Taie ceapa felii și pune-le pe tălpi. Poți înfășura talpa într-un bandaj. Lasă să acționeze peste noapte și a doua zi vei vedea diferența!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog