-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Predicţiile îngrozitoare ale anului 2017! Este cu adevărat înfricoşător!


PublicitateMichel de Nostredame sau Nostradamus, a fost un fizician, de origine franceză şi a trăit în secolul 16. Predicţiile sale sunt cunoscute peste tot în lume, deoarece par să se concretizeze una câte una. Da, Nostradamus a prezis Revoluţia Franceză, evoluţia lui Adolf Hitler şi atentatul de la 11 septembrie. El l-a numit pe Trump că fiind „cel mai mare neruşinat al tuturor timpurilor”.


În acest articol îţi voi prezenţa câteva predicţii ale lui Nostradamus pe acest an, care sunt de-a dreptul terifiante.

  • 

Pe scena mondială, China ar putea face mişcări îndrăzneţe pentru a trata "dezechilibrul economic".
  • 

Italia s-ar putea confrunta cu dificultăţi financiare, cu o creştere a şomajului şi a creditelor făcând-o "epicentrul" unei crize din zona euro. Ţara pare să experimenteze turbulenţe economice şi o criză bancară, adâncite în urma rezultatului referendumului italian şi a deciziei lui Matteo Renzi de a demisiona. 

Superputerea mondială va fi SUA, având creşteri impresionante sub conducerea lui Trump. 


  • O nouă profeţie se referă la un armistiţiu între Rusia şi Ucraina, respinsă de SUA şi acceptată de Europa. 


  • În America Latină, guvernele vor sta departe de politica de stânga, tulburând planşa civilă. 


  • Cea mai terifiantă predicţie este „Războiul Fierbinte”. Aici se poate adauga inclusiv lupta cu teroriştii şi cu armele biologice. 


  • În termenii tehnologiei, Nostradamus spune că energia solară se va răspândi peste tot în lume şi că vor există zboruri orbitale în jurul pământului.


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog