-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iată ce nu ştiai despre dieta Ketogenică


Publicitate

Să optăm pentru avocado şi nu pentru carbohidraţi, probabil că asta este tot ce ştiaţi, cu privire la această dietă. Având o dietă bogată în grăsimi sănătoase, vei creşte nivelul de ketoza, adică organismul nu mai foloseşte glucoză pentru energie. Depozitează grăsimi şi le foloseşte pe acelea, în locul glucozei.

ce nu stiai despre dieta keto




În plus, cercetătorii sunt de părere că această dietă este o opţiune pentru a scăpa de durerile cronice. Pe lângă consumul de ouă, unt, ulei de cocos, peste, etc, trebuie să faci şi mişcare, mai ales să alergi.

Iată care ar fi metodele de sport pe care trebuie să le practici când vine vorba de dieta Keto.

Aleargă

Dacă îţi place să alergi pe distanţe mari, îţi recomandăm să consumi mulţi carbohidraţi. Antrenoarea Wes Okerson este de părere că dieta Keto este cea mai bună opţiune pentru persoanele care aleg să alerge mult. „Celor care aleargă 10-15 km sau fac 4-5 ore de sport zilnic, dieta Keto este tot ce le trebuie.”

Ridicări de greutăţi

Şi în acest caz, dieta Keto este foarte bună.
"Persoanele care practică astfel de sporturi, necesită un supliment de carbohidraţi”, spune antrenoarea noastră. „Este recomandat să consume multe proteine înainte de a face mişcare, pot chiar să opteze pentru un shake din banană şi fulgi de ovăz. Lor nu trebuie să le lipsească aceşti carbohidraţi”.

Şi ...yoga?

Wes este un mare fan yoga. „Mulţi oameni nu înţeleg cât de necesară este flexibilitatea, iar yoga este perfectă pentru asta. Persoanele care o practică trebuie să aibă o dietă bogată în grăsimi sănătoase, moderată în proeine şi scăzută în carbohidraţi. Atunci când stai în anumite poziţii, inima ta începe să bată cu putere şi de aceea este nevoie de grăsimi sănătoase, de unde organismul tău să poată arde.”

Jordan Younger, instructor de yoga spune „Eu optez pentru keto fără cofeină, deoarece yoga îmi dă foarte multă energie. Uneori, mănânc seara ceva carbohidraţi, precum cartofi dulci sau qinoa, deoarece îmi ajută mai mult organismul dimineaţă.”

Să ridice mâna cine vrea să alerge 15 kilometri, după care să meargă la yoga! Eu mă înscriu.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog