-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Fasceita plantară - Eliminarea durerilor cu un truc simplu!


Publicitate


Picioarele noastre sunt supuse la chinuri zilnice, cu atât mai mult dacă purtăm încălțăminte prea strâmtă. Toate astea duc la inflamarea picioarelor, mai ales în zona tendoanelor.

Atleții sunt cei care întâmpină cel mai des această problemă, datorită efortului fizic prea mare: fotbaliștii, tenismenii sau să nu mai vorbim de dansatori...

un doctor ne invata cum sa scapam de durerile din talpa

Însă nu doar sportivii sunt afectați de această problemă, ci și oamenii obișnuiți. Dacă atunci când te așezi în pat, simți o durere persistentă și înțepătoare în zona labei piciorului, poate fi vorba de fascită plantară.

Vestea bună este că aceasta se poate trata: de la pantofi medicali speciali, până la exerciții fizice.

Medicul ortoped DeFabio a descoperit o nouă formă de tratament, care, se pare, vindecă fascita imediat. Scopul acestei proceduri este de a reduce inflamațiile și de a întări mușchii.

Dr. DeFabio recomandă utilizarea unui băț special pentru masaj. El spune că se găsesc foarte ușor și sunt destul de ieftine.

Acesta folosește tehnica pentru a distruge țesutul cicatricial, pentru a întări muschiul și pentru a creea elasticitatea menită să asigure circulația sanguină optimă în acea zonă.

Următorul pas este de a opri presiunea de pe tendon, iar. Dr. DeFabio folosește o bandă specială pentru asta. O înfăsoară în jurul gleznei, până la degetul mare.

Apoi aplică o bandă mai mică peste cea mai mare, pentru a pune o presiune și mai mare pe călcâi.

Aceste benzi se lasă timp de 3-5 zile. Atunci când este îndepărtată, durerea dispare.

Poți urmări videoclipul de mai jos pentru a vedea cum lucrează Dr. DeFabio:



Poate că niciun ortoped nu ți-a vorbit despre aceste tehnici, însă poți avea încredere în Dr. DeFabio, dacă vrei să scapi fără operație! Știe ce face!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog