-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Dacă o iubeşti, nu o distruge!


Publicitate

“Cu cât iubeam mai mult o femeie, cu atât îmi doream să o fac mai mult să sufere. Frida a fost principala mea victima!” ~ Diego Rivera

Ştiu că o iubeşti. Dacă nu ai iubi-o nu ai fi cu ea, însă cum eşti un simplu om, poţi fi înclinat să o iubeşti într-o manieră greşită. O relaţie sănătoasă se poate transformă imediat într-una distructivă, dacă nu tratezi persoana de lângă tine aşa cum merită. Sper că încerci să o iubeşti aşa cum trebuie şi sper că eşti conştient de faptul că vigilenţa construieşte relaţii puternice.



Aş vrea să-ţi aminteşti cum arata când ai văzut-o prima oară. Era tot ceea ce voiai. Frumuseţea, temperamentul diferit, simţul umorului, independenţa, acel ceva ce nu îl mai gasisei la altcineva. Ceea ce te-a atras şi mai mult la ea era faptul că ea avea totul! 

Dacă o iubeşti, păstreaz-o aşa. Păstreaz-o frumoasă, nebună, completă! Ea este stăpâna propriei ei vieţi, chiar dacă şi tu joci un rol foarte important.

Cum o tratezi atrage modul în care se vede, o faci să strălucească sau îi ştirbeşti strălucirea?

Ea este asemeni unei statui în palmele tale şi speră să fie ţinută cu vigilenţa. 

Dacă o iubeşti, nu o distruge!

I s-a mai întâmplat asta şi nu mai vrea să treacă încă o dată prin aceeaşi experienţă. Dacă te-a ales, înseamnă că te crede diferit. A renunţat să îi mai fie frică de trecut şi te vrea în prezentul ei. Îţi oferă inima ei. Nu o dezamăgi! O distrugi în momentul în care crezi că o cunoşti.

Nu este o carte, care se termină la un moment dat. Ea urmează să fie descoperită, aşa că da-ţi zilnic întâlnire cu firea ei! Fii prezent!

Nimic nu o distruge mai tare decât absenţa ta. Poţi sta cu ea toată ziua şi totuşi să nu fii acolo sau poţi fi departe fizic, însă aproape de ea sufleteşte. 

Stimulează-i gândurile şi ideile... 

O vei distruge dacă simte că ai nevoie de ea, nu că o doreşti. O vei sfărâma în bucăţi dacă o vei lasa singură. Ea vrea mereu iubire. Ştiu că în trecut şi tu ai avut propriile suferinţe, însă nu o iubi doar pentru că te-a ajutat să vindeci acele răni...nu o iubi dacă vrei doar să te repare! 

Iubirea şi existenţa ei îţi vor umple goluri, dar o vor lasa pe ea goală. Nici ea nu vrea să fie reparată. Poate că ţi-a spus despre trecutului ei, însă a făcut-o pentru a nu mai trece prin acele momente, nu pentru că a vrut că tu să repari ceva. Vrea să te facă să înţelegi că acţiunile tale se răsfrâng asupra ei- motivaţia şi răbdarea contează enorm. 

Nu o trata ca pe o femeie răvăşită, este completă. Fă-o să realizeze că ce a fost mai greu a trecut, acum urmează ceea ce este cel mai frumos. Iubeşte-o cu defecte şi calităţi, ea vrea să îşi deschidă inima în faţă ta, fără a fi judecată. Vrea să fie lângă ţine, aceeaşi persoană din oglindă. Dacă nu o vei accepta aşa, o vei distruge. Dacă o iubeşti, ajut-o să se simtă ea. Indferent de efortul pe care îl faci tu, ea îl va dubla pe al ei. Dacă îi arăţi luna, ea îţi va arată o întreagă galaxie. Dacă o duci la o fântână, ea îţi va arata oceanul. Dacă o vei trata aşa cum trebuie, te va iubi pentru totdeauna! Dacă o vei iubi, nu te va uita niciodată!


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog