-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum tratezi inflamatiile tălpilor, picioarelor sau gleznelor?


Publicitate



Inflamatiile tălpilor, picioarelor sau gleznelor sunt cunoscute şi sub denumirea de edem periferic, referindu-se la acumularea de fluide în aceste zone ale corpului.

De cele mai multe ori acest aspect duce la disconfort şi durere. Motivele care stau în spatele acesteor edeme pot varia de la stilul de viaţă până la presiunea arterială, aici incluzând: sarcina, obezitate, stresul, cheagurile de sânge şi multe altele. 



Azi ţi-am pregătit câteva remedii care să te scape de aceste edeme: 



1. Sarea epsom

Aceasta funcţionează excelent atunci când vine vorba de inflamaţii. Ai două variante, fie dizolvi sare Epsom în cadă sau iei un lighean, pui apă călduţă, adaugi puţină sare şi ţi picioarele în acest amestec timp de 20 de minute. Sarea Epsom conţine magneziu, fiind uşor de absorbit prin piele, ajutând astfel la îmbunătăţirea sistemului circulator. Acest tip de sare nu numai că îţi va dezumfla picioarele, dar le va face şi să aibă un miros plăcut mult timp.



2. Sport

Sportul stimulează circulaţia. Dacă suferi de inflamaţii la nivelul picioarelor, poţi lua în calcul câteva şedinţe de înot. Şi yoga ajută foarte mult, deoarece pune circulaţia în mişcare. Încearcă să te aşezi pe spate şi să lipeşti picioarele de zid, în poziţie verticală. Asta te va ajuta să îţi relaxezi picioarele şi să le ajuţi să se desumfle. 



3. Bea multă apă

Consumând apă în decursul zilei, hidratăm ţesutul şi detoxifiem organismul. Sarea şi cafeaua contribuie într-o mare măsură la inflamare, aşa că este necesar un consum cât mai mare de apă pentru a elimina inflamatia. Regula generală este să consumi 8-10 pahare cu apă pe zi. Poţi opta şi pentru apă cu castravete sau lămâie. Ambele au proprietăţi antiinflamatorii. 



4. Ridică picioarele

Dacă încă nu eşti pregătit pentru yoga, poţi opta pentru varianta de a pune picioarele pe o pernă, astfel încât acestea să fie situate mai sus de inima, pentru a drena fluidul în exces.



5. Fă masaj

Terapia Spa sau masajul ajută enorm în cazul inflamatiilor, însă dacă eşti însărcinată optează pentru un terapeut specializat în asta. 

De asemenea inflamatiile la nivelul picioarelor apar de foarte multe ori ca urmare a deficitului de magneziu. Cere părerea unui medic pentru a-ţi prescrie doza necesară de magneziu. 



Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog