-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 părţi inutile ale corpului uman


Publicitate

Cum specia umană a tot evoluat, anumite părţi ale corpului şi-au pierdut importanţa, odată cu trecerea timpului, devenind treptat nefolositoare.

Poate că antecesorilor noştri le erau necesare aceste părţi din organism, însă unele dintre ele au rămas pentru noi doar ca exponate biologice.

organe umane ce nu mai sunt de folos


Poţi vedea mai jos care sunt 6 dintre aceste părţi ale corpului:

1. Coccisul

Oamenii nu mai au nevoie de coadă, pentru că îşi folosesc picioarele în mod corect. Între prima şi cea de-a opta zi de la conceperea embionului, se dezvoltă o prelungire a coloanei, asemeni unei cozi, însă până la naştere, aceasta devine coccis.

2. Sfârcurile bărbaţilor

Ambele sexe dezvoltă sfârcurile în primele 60 de zile, după concepere, însă să fim serioşi, bărbaţii chiar nu au nevoie de sfârcuri...

3. Măselele de minte

Odată cu trecerea timpului, maxilarul uman s-a tot îngustat, iar în zilele noastre măselele de minte chiar reprezintă o problemă, oamenii optând din ce în ce mai mult să le extragă.

4. Muşchii firelor de păr

Este un muşchi minuscul aflat la baza firului de par, care îl ajută pe acesta să se ridice. Acesta este tot o rămăşiţă a evoluţiei care făcea ca părul de pe corp să se ridice, de aici şi denumirea de "piele de găină".

5. Cea de-a treia pleoapă

În colţul ochiului, aproape de nas, există un strat mic de piele, care nu mai este necesar, deoarece nu ne ajută cu nimic. Atât păsările cât şi reptilele au această bucăţică de piele.

6. Anumite părţi ale urechilor

Acei muşchi, ce ne ajută să mişcăm urechile nu ne mai sunt necesari, cu atât mai mult cu cât o parte din oameni nici măcar nu pot să îşi mişte urechile.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog