-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Scapă de durerile de urechi folosind şoseta cu sare!


Publicitate

Poate că acest titlu iti sună învechit, însă crede-ne, merită încercat!Sarea caldă ajută la curăţarea oricăror impurităţi din urechi. Durează doar câteva minute până când durerea începe să cedeze. Este de asemenea un remediu simplu şi la îndemână oricui.

Desigur, dacă este vorba de o infecţie sau ceva mult mai grav, îţi recomandăm să mergi la medic!

Ingrediente

  • 

1 şosetă albă din bumbac (nu folosi şosete colorate sau din alt material) 

  • 1 1/2 ceaşcă de sare de mare Instrucţiuni1. Ia şoseta şi sarea. 2. Măsoară sarea într-o cană de măsurat. 3. Pune sarea în şosetă.4. Fă un nod dublu la capătul sosetei. 5. Încălzeşte şoseta într-o cratiţă curată, timp de 4-6 minute. Ridic-o din când în când şi agit-o pentru ca toată sarea să se încălzească. Ai grijă să nu ardă în momentul în care o foloseşti!
6. Pune şoseta pe ureche şi las-o să stea acolo până când durerea dispare. 

Şoseta poate fi refolosită, însă este posibil să se îngălbenească odată cu trecerea timpului. 
Notă: Nu folosi cuptorul cu microunde, deoarece poate lua foc! Gata! Da-ne un semn pentru a şti dacă ai scăpat de durere!

Cu drag,
Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog