-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum te detoxifici după chimioterapie 



Publicitate

Metodele convenţionale de tratare a cancerului bagă anual, în buzunarele reţelelor farmaceutice, peste 200 miliarde de dolari. Cea mai mare parte din bani, merge spre Big Pharma. 



Chimioterapia este una din cele 3 metode de tratare a cancerului, celelalte două fiind radioterapia şi operaţia. Dacă cineva apropiat ţie hotărăşte să opteze pentru chimioterapie, trebuie să se asigure că acest tratament este urmat de o detoxifiere. 

Următoarele substanţe şi modalităţi naturale îţi pot detoxifia organismul de chimioterapie, crescând sistemul imunitar. 





1. Broccoli

Broccoli conţine sulforafane, un compus ce întăreşte sistemul imunitar şi înlătura celulele canceroase, mai ales pe cele care dezvoltă cancerul mamar. Sulforafane poate fi găsit şi că supliment alimentar. 



2. Beta Glucan

Acesta este un supliment extras din ciuperci sau drojdie. Întăreşte sistemul imunitar şi distruge celulele canceroase, conform Universităţii din Kentucky. 

3. Curcumina

Există peste 200 de studii documentare, privind efectele pozitive ale curcuminei asupra cancerului mamar. Acest compus se găseşte în turmeric, un condiment utilizat în bucătăria indiana. Acesta este un puternic antiinflamator, ce întăreşte imediat sistemul imunitar, distrugând în acelaşi timp bacteriile, viruşii şi fungii. 



4. Chlorella

Chlorella este extrem de cunoscut pentru puterea de detoxifiere a metalelor grele. Întăreşte sistemul imunitar, este o sursă esenţială de vitamina B-12 şi conţine de 10 ori mai mult caroten decât morcovul. Conţine de asemenea şi clorofilă, responsabilă cu creşterea oxigenării sanguine. 



5. Hipertermia

Hipertermia este utilizata pentru detoxifierea şi curăţarea organismului. Poate fi obţinută prin băile fierbinţi, prin tehnologia Biomat sau cu oice altă modalitate de încălzire termică. Conform Institutului Naţional de Oncologie, temperaturile ridicate pot distruge celulele canceroase. 

Pe lângă substanţele menţionate mai sus, trebuie să ştii, că dacă suferi de cancer mamar, vitamina D este impedios necesară, precum şi verificarea periodică a nivelului de iod sau melatonina. 



După un tratament de chimioterapie, organismul este plin de toxine şi acestea vor continuă să rămână în sistem, dacă organismul nu este detoxifiat aşa cum trebuie. 

Nu sunt oncolog, însă îţi spun cu siguranţă că dacă urmezi un tratament chimio, nu poţi rămâne cu efectele adverse ale acestuia, aşa că începi imediat o cură de detoxifiere!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog