-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta femeie bea 3 cani de cafea pe zi – Obiceiul ei a determinat in timp o micsorare a sanilor!


Publicitate

Un articol de Maria

Nenumarati oameni de pretutindeni aleg sa-si inceapa fiecare zi cu o portie de cafea. Excesele sunt insa foarte periculoase si in acest caz! Mai ales doamnele trebuie sa aiba grija sa reduca din cantitatea de cafea bauta zilnic – un studiu recent a descoperit ca bautul a trei cani de cafea pe zi poate favoriza micsorarea sanilor!


Studiul de caz s-a derulat prin metoda chestionarului si a cuprins un esantion de 300 de persoane de sex feminin. Una dintre rubricile de completat a cerut precizarea dimensiunilor sanilor si a cantitatii de cafea bauta zilnic. Femeile din esantion au trebuit sa completeze rubrica respectiva in mod repetat, la diferite intervale de timp.

La final, cercetatorii au descoperit ca chiar si consumul a numai 3 cani de cafea pe zi a determinat o micsorare semnificativa a sanilor. Efectul de micsorare a crescut direct proportional cu cantitatea de cafea consumata. Aproape jumatate dintre femeile participante la studiu aveau o gena care s-a demonstrat ca determina reducerea dimensiunilor sanilor la consumul excesiv de cafea.

Helena Jernstroem, lector universitar in domeniul oncologiei experimentale la Universitatea Lund din Suedia, a declarat:

„Consumul de cafea poate exercita efecte asupra dimensiunilor sanilor. La majoritatea femeilor, fenomenul este aproape insesizabil; la anumite femei, insa, micsorarea poate fi pronuntata.”

Dar vestile nu sunt in totalitate proaste cu privire la consumul de cafea si efectele sale asupra organismului femeiesc! In cantitati mici, consumul regulat de cofeina poate chiar sa previna riscul de cancer mamar. Cercetatorii au descoperit ca acest efect protectiv se datoreaza modului favorabil in care cofeina interactioneaza cu producerea de hormoni femeiesti precum estrogenul.

In speranta ca articolul nostru ti-a fost de folos, te invitam sa-l distribui mai departe si prietenilor! Iti multumim pentru lectura!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog