-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Toate femeile trebuie sa afle asta....Nu o sa va vina sa credeti ce puteti face cu zatul de la cafea!


Publicitate

Un articol de Maria

Daca va place cafeaua de dimineata si ii savurati aroma, sunt sigura ca nu v-ati gandit pana acum ca zatul cafelei, cel pe care il aruncati de obicei, poate face miracole..

Vedeti in continuare cum!



1. Adaugati-l in pamantul de la flori

Puteti folosi zatul de la cafea pe post de ingrasamant. Nu aruncati zatul care v-a ramas in ceasca, mai bine adauga-l la pamantul de la flori si cu siguranta florile il vor adora.

2. Alunga toti gandacii din casa

Puteti, de asemenea, se presarati zatul de la cafea cafea prin orice zona a casei, in special unde ati observat ca au aparut diverse insecte. Acesta le va alunga cu siguranta!

3. Pisicile si zatul de vafea nu "fac casa buna" impreuna...

Aveti probleme cu pisicile vecinilor? Radeti cateva coji de portocale si amestecati-le cu zatul de la cafea. Presarati prin curte acest amestec si pisicile nu se vor mai apropia.

4. Curatati soba sau semineul cu ajutorul zatului de la cafea

Folositi zatul de la cafea atunci cand vreti sa curatati soba sau semineul. Trebuie doar sa presarati zatul de la cafea umezit peste cenusa ramasa in semineu/soba si astfel cenusa nu se va mai raspandi, facand mult mai usoara procedura de curatare. In plus, in incapere va ramane un miros placut.

5. Folositi-l pe post de odorizant pentru masina sau camera

Asigurati-va un odorizant de camera sau pentru masina, folosind o veche metoda de confectionare a odorizantelor, prin taierea unui ciorap lycra si umplerea lui cu zatul de la cafea, peste care se pun doua picaturi de esenta de vanilie. Va asigur ca masina si casa vor mirosi nemaipomenit timp indelungat.

6. Elimina mirosul de tigari

In cazul in care nu v-ati lasat de fumat, cel putin puteti scuti pe altii sa va inhaleze neplacutul miros care ramane dupa acest obicei nociv. Goliti scrumiera si umpleti-o cu zatul de la cafea. Zatul va atrage tot mirosul neplacut ce a ramas in atmosfera.

7. Scapati de mirosul neplacut din interiorul frigiderului.

Dupa ce v-ati servit cafeaua, nu spalati ceasca. Puneti-o in frigider, iar zatul care a ramas in ea va atrage toate mirosurile neplacute ce se regasesc in frigider.

8. Un remediu excelent impotriva celulitei

Se spune ca nu exista nici o modalitate usoara de eliminare a celulitei. Asta pana la utilizarea zatului de cafea! Amestecati albusul de la un ou cu zatul de la o cafea, apoi aplicati-l direct coapse si fund, infasurand zona cu o folie de plastic. Lasati sa actioneze aproximativ o ora. Efectul va fi uimitor!

9. Pe post de exfoliant!

Folositi zatul de cafea in ritualul zilnic de ingrijire a pielii, intrucat acesta indeparteaza celulele moarte si stimuleaza productia de noi celule si in plus tonifica pielea. Amestecati ulei de masline cu vitamina E si cu zatul de la cafea, apoi masati pielea. Veti ramane placut surprinse de rezultat.

10. Cel mai ieftin lifting facial facut vreodata

Se amesteca un sfert de cana de zat de cafea cu un albus de ou, iar apoi trebuie raspandit acest amestec pe fata. Lasati masca pe fata pana cand s-a uscat. Dupa ce s-a uscat, clatiti bine cu apa. Priviti-va in oglinda! Pielea de pe fata va fi mult mai ferma si mai sanatoasa. Uimitor nu?

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.



Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog