-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Scapa de stres prin muschii sufletului!


Publicitate

Putini sunt cei care au auzit de psoas sau muschii lombari, insa sunt cei mai importanti muschi din corp. Acesti muschi apar pe ambele parti ale coloanei vertebrale si se extind pana la marginea bazinului.

Denumirea lor comuna este „muschii sufletului” datorita responsabilitatii pe care o au fata de organismul nostru. Ei tin legatura dintre partea exterioara si cea interioara a corpului nostru.



Daca stai toata ziua la birou, in fata calculatorului, ajungi sa ramai „blocat cu spatele” fara sa iti dai seama cand s-a intamplat.

Acest blocaj creeaza si o stare de stres sau teama. In consecinta, reducandu-ne capacitatea de a gandi si a functiona.

Atunci cand suntem stresati, devenim usor de manipulat.

Asta afecteaza capacitatea de a gandi rational si ne vom surprinde chiar si pe noi cat de usor ajungem sa luam decizii gresite.

Drumul spre stres este anxietatea iar aceasta apare exact in zona muschilor psoas.

Situatiile de anxietate duc la eliberarea unui hormon al stresului, care provoaca aparitia insomniei si slabeste sistemul imunitar.

Exista cateva metode care sa ne elibereze de stres:

Cea mai buna tehnica este yoga. Aceasta contribuie la vindecarea corpului si la sustinerea concentrarii. Daca faci yoga asa cum trebuie vei obtine 100% beneficiile, chiar daca nu esti prea flexibil.

Chiar si 10 minute de exercitii zilnice ajuta la vindecarea si tratarea organismului.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.



Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog