-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Mare atentie! Iata de ce nu este bine sa mananci fructe dupa masa!


Publicitate

Un articol de Maria

Obisnuiesti sa mananci fructe dupa mesele principale? Daca da, afla ca nu este deloc un obicei sanatos.

Atunci cand fructele consumate se amesteca in stomac cu alte alimente, dar mai ales cu produsele fainoase, acestea nu se digera bine si produc fermenti acizi periculosi pentru stomac.


Consumate, in schimb, pe stomacul gol, fructele se digera mult mai usor si mai repede, iar nutrientii sunt mai bine absorbiti in intestinul subtire. In plus, fructele consumate corect accelereaza metabolismul, detoxifiaza mai bine corpul si incurajeaza pierderea in greutate.

Dr. Herbert Shelton, care a facut mai multe cercetari pe aceasta tema, sustine ca singurele fructe care pot fi consumate fara probleme dupa masa sunt citricele. Celelalte fructe, insa, trebuie mancate intre mesele principale.

Fructele si sucurile de fructe trebuie sa fie consumate in stare cat mai proaspata. Evita sucurile de fructe din hipermarketuri!

Iarasi, compoturile si alte deserturi din fructe care presupun fierbere sunt de evitat, intrucat nu retin decat o mica parte din vitaminele fructelor proaspete. Pentru detoxifiere se recomanda tinerea de regimuri cu fructe cu o durata de 3 zile, perioada in care nu trebuie sa consumi nimic altceva in afara de fructe si sucuri de fructe proaspete.

Iata deci de ce nu e o idee buna sa mananci fructe dupa mesele principale. Fructele trebuie consumate doar pe stomacul gol si intre mese!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog