-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ingredientul care trateaza cancerul si arde grasimea! Este chiar mai bun decat uleiul de cocos!


Publicitate

Un articol de Maria

Din dorinta de a arata cat mai bine si a manca sanatos, in utlimii 50 de ani oamenii au redus consumul de alimente bogate in grasimi, inclusiv pe cele care fac bine organismului.

Trigliceridele cu catena medie au foarte multe beneficii ajutand la pierderea in greutate, reducerea apetitului, imbunatatirea functiei cognitive, cresterea energiei, etc.


Acestea se gasesc in uleiul de cocos si in uleiul din sambure de palmier. Putem intlni cantitati mici si in unt sau produse lactate.

Diferenta intre grasimile cu catena medie si cele cu catena lunga consta in faptul ca cele din prima categorie contin intre 6 si 12 atomi de carbon, in timp ce cele din a doua categorie contin grasimi omega-3, acid docosahexaenoic (DHA) si acid eicosapentaenoic (EPA), avand intre 13 si 21 de atomi de carbon.

Trigliceridele cu catena medie nu trebuie confundate cu grasimile hidrogenate sau uleiurile industriale, vandute sub numele de „alimente sanatoase”.

Trigliceridele cu catena medie ajuta la scaderea in greutate deoarece in mod obisnuit, grasimile din organism sunt amestecate cu sucul eliberat de bila, pentru a fi defalcate in sistemul digestiv, insa trigliceridele cu catena medie nu necesita enzime, ele intra direct in capilare si ficat.

De asemenea, prezinta proprietati antiinflamatorii care ne scapa de microorganismele daunatoare precum: bacterii patogene, virusi, fungi sau paraziti.

Trigliceridele sunt esentiale la mentinerea bunei functionari a creierului.

Suplimentarea alimentatiei cu astfel de trigliceride, in randul persoanelor cu Alzheimer a dus la ameliorarea starii, dupa prima doza.

Trigliceridele cu catena medie pot fi asimilate din orice aliment prezentat mai jos:

• Masline si ulei de masline

• Cocos si ulei de cocos

• Unt din lapte organic

• Nuci crude

• Seminte de curcumin sau dovleac

• Avocado

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog