-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ai un nodul pe gat, spate sau ureche? Iata ce reprezinta!


Publicitate

Nodulii sperie apropae pe toata lumea, deoarece toti cred ca acestia nu sunt sanatosi. Totusi, trebuie sa stii ca nodulii sunt destul de comuni mai ales in locurile mentionate mai sus.

Aceste chisturi de la nivelul epidermei, nu trebuiesc tratate, insa majoritatea oamenilor vor sa le indeparteze prin metode medicale. Daca iti doresti sa scapi de ele, noi iti oferim variante naturale:



1. Otet de mere

Otetul de mere este foarte eficient, datorita acidului acetic, pe care il contine. Ajuta la eliminarea infectiei, protejandu-va de orice bacterie. Ia putin otet de mere si aplica pe zona cu probleme, pune un bandaj apoi pentru a proteja.

Fa asta zilnic, timp de 1 saptamana, vei vedea imediat rezultatele.

2. Papadie

Chisturile epidermoide pot fi eliminate cu ajutorul unui amestec natural obtinut din o lingura de papadie, si putin toporas. Pune toate aceste ingrediente in 500 ml de apa si pune amestecul la foc. Lasa la fiert aproximativ 45 de minute. Strecoara amestecul, bea acest remediu de patru ori pe zi, timp de zece zile, sau aplica direct pe nodul.

3. Sare de bucatarie

Sarea de bucatarie reduce inflamatiile si trateaza durerea. Pune sare de bucatarie in cada si fa baie in acea apa.

4. Aloe Vera

Aloe Vera ne scapa imediat de noduli. Aplica direct pe zona cu probleme sau bea suc de aloe.

5. Lapte

Laptele este extrem de eficient in reducerea nodulilor. Inmoaie un pliculet de ceai in lapte si aplica pe zona cu probleme. Lasa sa actioneze peste noapte. Repeta pana cand rezultatele apar.

6. Miere

Prepara un amestec din miere, grau si banana. Aplica pe zonele cu probleme si lasa sa actioneze peste noapte.

7. Ulei de ricin

Acest ingredient natural reduce marimea nodulilor. Aplica pe zonele cu probleme si infasoara cu un bandaj. Lasa sa actioneze peste noapte.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog