-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest baietel isi revine la viata, povestindu-i mamei sale ca s-a intalnit cu alti copii in Rai.


Publicitate

Un articol de Maria

Aceasta poveste este asemanatoare cu cele relatate in sourile de televiziune: sub semnul„ fictiunii si cel al adevarului”.

In luna iulie, a anului 1997, Julie Kemp se intorcea de la biserica impreuna cu sotul ei Andy si fiul ei in varsta de 8 ani, pe nume Landon, cand a avut loc o tragedie. Familia a fost implicata intr-un acident rutier, sotul a murit iar fiul a intrat in coma, datorita leziunilor multiple.


Masina a fost atat de tare avariata, incat oamenii nici nu puteau spune cu exactitate, daca in ea se aflau persoane. Echipajul de urgenta s-a ocupat prima oara de Julie, deoarece nu observasera prezenta copilului in masina. Functiile vitale ale lui Andy nu s-au dovedit a fi prezente, murind in timpul impactului.

Medicii din cadrul spitalului Carolina, i-au transmis lui Julie faptul ca mai mult ca sigur baietelul nu va supravietui. Inima lui s-a oprit de doua ori, timp in care s-a aflat in moarte clinica, insa medicii au putut sa il resusciteze de ambele ori. Astfel au luat decizia de a-i induce lui Landon coma.

Dupa doua saptamani de coma, Landon si-a revenit in mod miraculos. Apoi a venit o veste si mai buna: medicii nu au gasit nicio functie a creierului afectata.

Povestea a luat totusi o alta intorsatura, atunci cand London a inceput sa ii relateze mamei sale detalii despre viata de dincolo. Lui Julieb i-a fost foarte greu sa ii spuna copilului ca tatal sau a murit, insa acesta nu a parut surprins, asa ca i-a raspuns „Stiu asta, l-am vazut in Rai”.

Landon i-a mai spus si ca s-a intalnit cu un prieten de-al tatalui sau, care murise cu o luna in urma. A relatat urmatoarele „ Nu ne-am spus niciun cuvant, stateam doar unul in fata altuia.” Cea mai mare surpriza a fost atunci cand Landon a adaugat” Apropo, ti-am vazut cei doi fii ai tai.”

La inceput, Julie nu intelegea, insa intr-un final a constientizat. Inainte ca Landon sa se nasca, Julie facuse doua avorturi. Nu ii spusese niciodata asta lui Landon, iar el nu avea de unde sa stie.

Familia Kemp este foarte credincioasa si a crezut toate relatarile lui Landon. Chiar si Landon crede in faptul ca a fost adus la viata doar prin puterile lui Dumnezeu!



Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog