-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest antibiotic natural distruge toate infectiile renale si urinare!


Publicitate

In cadrul acestui articol va voi prezenta cel mai puternic antibiotic, ce va poate scapa de infectiile urinare!

Persoanele care au suferit infectii urinare serioase, stiu cat pot fi de dureroase. Se resimte o nevoie permanenta de urinare, insa in momentul in care te asezi pe toaleta nu poti face sau te ustura ingrozitor. Nu trebuie sa iti faci griji! Noi avem tratamentul ideal!


Bacteria Escherichia coli reprezinta cauza principala a inflamatiilor. De cele mai multe ori aceasta bacterie se dezvolta de la sine, insa daca ai simptome de cistita, iti recomandam sa megi la medic! Aceste simptome te fac sa mergi la toaleta o data la 10 minute, iar la urinare ai dureri cumplite! Este posibil sa observi sange in urina, sa faci febra sau sa ai dureri lombare.

ANTIBIOTIC NATURAL- RETETA

INGREDIENTE:


  • 250 gr miere
  • 250 gr radacian de patrunjel
  • 250 gr coaja de lamaie
  • 2 dl ulei de masline

PREPARARE:

Curata bine patrunjelul si taie-l marunt, pune-l apoi in blender, impreuna cu restul ingredientelor. Amesteca bine! La final depoziteaza la frigider.

CONSUM:

Ia cate 1 lingura in fiecare dimineata.

NOTA:

Iti recomandam sa folosesti miere organica si sa adaugi putin bicarbonat de sodiu, pentru a indeparta toate pesticidele!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog