-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A refuzat operatia la genunchi si s-a tratat cu 2 ingrediente! Iata ce sfaturi ne da!


Publicitate

Chiar daca din titlu nu iti vine sa crezi, este adevarat! Acest articol relateaza un tratament ce elimina durerile din zona genunchiului cu ajutorul a doar 2 ingrediente.

Genunchii sunt foarte importanti, deoarece ei sunt cei care ne permit sa mergem si asigura postura optima. Durerile de genunchi ne afecteaza rutina zilnica precum mersul sau alergatul.

Din pacate, exista foarte multi factori care afecteaza cu usurinta ligamentele si tendoanele.



Procesul de lubrifiere articulara este unul natural, insa este afectat odata cu inaintarea in varsta.
Un barbat in varsta de 44 de ani, ne povesteste cum a refuzat complet operatia, optand sa se trateze natural. Numele sau este Tuzlak Elvir D.

Avantaje: ieftin, natural, il poate utiliza oricine.

Elvir spune ca durerea s-a datorat faptului ca sta foarte multe ore in picioare. Medicul i-a spus ca nu va mai putea sta in picioare fara operatie.

Din fericire, cand a plecat de la medic, Elvir a cunoscut o doamna mai in varsta, care i-a spus despre reteta minune!

Cum se prepara:

Amesteca 2 cesti otet de mere cu 1 ceasca de sare. Imbiba un prosop si inveleste-l in jurul genunchiului. Lasa sa actioneze peste noapte. Elvir a tinut tratamentul 7 zile si s-a refacut complet.

Daca si tu te confrunti cu aceasta problema, iti recomandam sa incerci reteta!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog