-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 lucruri pe care sa nu le faci dupa ce ai mancat! Tine cont de ele in perioada Craciunului.


Publicitate

Majoritatea oamenilor au obiceiul de a se intinde imediat ce au mancat. Totusi, este un obicei destul de periculos, deoarece nu ajuta deloc digestia!

In acest articol, iti prezentam care sunt obiceiurile de care trebuie sa scapi, dupa ce mananci.



Fumatul

Chiar daca toti oamenii cunosc riscurile fumatului, continua sa o faca si o fac chiar si imediat dupa ce au mancat. In loc sa faci asta, poti astepta cateva ore, deoarece nicotina infraneaza cantitatea de oxigen necesara digestiei. Studiile arata ca o tigara consumata dupa masa, are acelasi efect ca si cum ai fi fumat 10 tigari o data.


Consumul de fructe

Daca vrei sa mananci fructe, fa-o inainte de masa, nu dupa! Fructele au nevoie de enzime diferite pentru a fi digerate si, in plus, daca vei consuma fructele pe stomacul gol, te vei bucura de toate proprietatile acestora! fructele imediat dupa masa duc la aparitia gazelor, arsurilor stomacale si balonarilor.

Somnul

Nu iti recomand sa mergi direct la culcare, imediat ce ai mancat! Vei avea parte de balonari, discomfort si arsuri. Un studiu realizat de Universitatea de Medicina Ioannina, a scos la iveala faptul ca persoanele care nu se culca imediat dupa ce au mancat, prezinta sanse mai mici de a face un infarct. Asa ca incearca sa mananci cu 4 ore inainte de a merge la culcare!

Dusul

Nu iti face niciodata dus imediat dupa ce ai mancat, deoarece tensiunea arteriala va creste iar sistemul digestiv va deveni ineficient.

Consumul de ceai

Nu consuma ceai dupa cina, deoarece interfereaza cu absortia de fier. Conform statisticilor, ceaiul poate scadea cu 87% nivelul de fier din organism, ducand la aparitia anemiei sau a deficitului de globule rosii.

Dupa cum vezi, anumite alimente nu trebuiesc consumate imediat dupa masa! Fii cu bagare de seama si incearca sa ramai sanatos!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog