-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un amestec rusesc ce taie pofta de mancare si va curata organismul in doar cateva zile!


Publicitate

Un articol de Maria

Milioane de oameni isi incep ziua cu o ceasca de ceai fierbinte. Unii pun zahar, altii nu, unii il prefera pe cel verde, altii pe cel negru. Ei stiu ca ceaiul este benefic, insa nu toti cunosc proprietatile reale ale ceaiului verde. Nu multi au auzit de ceaiul de dieta, o dieta cu ceai verde si lapte.

Dieta cu ceai verde si lapte!

Aceasta dieta este foarte populara in Rusia mai ales in randul celor care vor sa scape de kilogramele in plus, insa sa nu mai puna la loc mai tarziu.

Aceasta bautura nu este numai gustoasa, ci taie pofta de mancare si detoxifica organismul.

Intr-o singura zi puteti slabi 1-2 kg cu ajutorul acestui preparat.

Dieta este recomandata o singura zi si nu mai des de 2 ori pe luna.

Reteta:

Aveti nevoie de:

1.5 litri de lapte slab

2 linguri ceai verde

Recomandarea mea este sa cumparati ceaiul de la plafar si sa nu luati pliculete.

Fierbeti laptele la 70 de grade si adaugati 2 linguri de ceai. Acoperiti si lasati la infuzat 20 de minute. La final, strecurati.

Beti cate o ceasca, o data la 2 ore, pe intreaga durata a zilei.

Ceaiul in combinatie cu laptele va fi absorbit mai bine, deoarece ceaiul ajuta la digerarea laptelui iar laptele scade efectele cofeinei.

In acest interval, consumati multa apa, deoarece ceaiul si laptele sunt diuretice puternice, iar apa poate reechilibra organismul.

Nu va va fi foame deoarece laptele si ceaiul taie pofta de mancare!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog