-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Stimuleaza aceste doua puncte ca sa te vindeci rapid de durerile de spate


Publicitate

Un articol de Maria

Din nefericire, durerile cronice de spate afecteaza milioane de oameni, si in prezent nu exista un leac garantat impotriva acestor probleme.

Medicina conventionala nu se poate adresa eficient acestor dureri, dar medicina alternativa, in special cea chineza, ne pune la dispozitie mijloace de tratament utile pentru durerile cronice de spate. Una dintre cele mai bune metode alternative de tratament este acupunctura.


Acupunctura studiaza si actioneaza asupra meridianelor energetice care strabat corpul. Potrivit acestei discipline, bolile sunt rezultatul dezechilibrelor energetice, iar organele si tesuturile bolnave pot fi tratate prin restaurarea fluxului de energie catre ele. Acest lucru se realizeaza prin aplicarea de presiune asupra anumitor puncte de pe corp.

Acupunctura se aseamana foarte mult cu presopunctura, care nu foloseste ace pentru stimularea punctelor energetice, ci degetele mainilor. Din acest motiv, presopunctura este mai accesibila neavizatilor, pe cand acupunctura trebuie efectuata doar de specialisti.

Masarea diferitor puncte calmeaza durerile articulare, durerile de sold si durerile de picioare. Iata principalele trei puncte care se adreseaza problemelor de spate si de articulatii:

- Stimularea punctului GB 29, pozitionat la jonctiunea pelvisului cu capul femurului, calmeaza durerile de sold si durerile articulare in general.

- Punctul GB 30, situat imediat sub sezut, la capatul osului pelvian, trateaza durerile de articulatii, de sold, lombare si de umeri.

- Cel de-al treilea punct, B 54, este pozitionat imediat sub genunchi. Stimularea acestuia relaxeaza musculatura si calmeaza durerile lombare si de sold.

Stimularea regulata a acestor trei puncte poate stopa complet durerile de spate!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog