-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

S-a descoperit cel mai bun tratament pentru depresie, aceasta poate fi tratata fara medicamente!


Publicitate

Cajuul este considerat a fi unul dintre cele mai sanatoase alimente din lume. Din pacate, doar un mic procent, din medicamentele naturiste, este dedicat acestui fruct uimitor.

Pentru a creste, caju are nevoie de un climat umed si cald, acesta fiind motivul pentru care unele tari, cum ar fi Tanzania, Nigeria, Brazilia si Mozambic, sunt cele mai mari producatoare de cajou din lume.

4 beneficii ale cajuului



1. Contin foarte multe calorii.

50 de grame reprezinta un aport de 275 de calorii, fiind bogate in fibre, vitamine si minerale. Acestea pot trata boli grave si aici incluzandu-se si cancerul.

2.Contin uleiuri palmitoleice si acizi oleici, extraordinare pentru sanatatea cardiaca.

Acestea pot scadea colesterolul din sange. Bucataria mediteraneana se bazeaza foarte mult pe acizii grasi monosaturati, ce pot proteja organismul de bolile coronariene, infarct sau atac cerebral.

3. Caju este bogat si in potasiu, magneziu, zinc, seleniu sau fier.

Consumand doar o mana de caju, in fiecare zi, va veti furniza cantitatea necesara de minerale mentionate mai sus si va veti proteja organismul de boli. Este foarte interesant faptul ca seleniul este un micronutrient extrem de important si functioneaza asemeni unui co-factor al enzimelor antioxidante, cum ar fi peroxidul, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanti din corpul uman. Pe de alta parte, zincul, joaca acelasi rol cu ​​enzimele responsabile pentru reglarea digestiei, sintezei ADN-ului si a functiei glandelor.

4. Caju poate fi foarte util, datorita diferitelor vitamine esentiale pe care le contine: piridoxina (vitamina B6), acid pantotenic (vitamina B5), tiamina (vitamina B11) și riboflavina. Doar 3.5 Oz (100 de grame).

Caju furnizeaza aproximativ 30% din doza zilnica recomandata de B6 (care este de aproximativ 0,147 mg). B6 poate reduce semnificativ sansele de a dezvolta homocistinuriei si anemie sideroblastica. Contine si niacina, responsabila cu imbunatatirea protectiei impotriva dermatitei sau pelagrei. In plus, vitaminele menționate mai sus sunt cruciale pentru asimilarea grasimilor, proteinelor ​​si metabolizarea carbohidratilor, la nivel celular. Aceste fructe incredibile contin si o cantitate foarte mica de zeaxantina, un pigment foarte important antioxidant flavonoid. Zeaxantina este absorbita in mod selectiv in interiorul maculei retiniene.

Cum tratam in mod natural depresia cu ajutorul cajuului

Triptofanul este un aminoacid vital, de care organismul nostru are nevoie in permanenta, iar caju il contine in cantitati mari. Acest aminoacid ii ajuta pe copii sa se dezvolte si sa creasca, echilibreaza starea de spirit, imbunatateste calitatea somnului si reduce semnificativ nivelul de stres, anxietate și depresie. Ai nevoie doar de doi pumni de caju, deoarece acestea contin undeva intre 1.000 si 2.000 mg de triptofan. Acest compus a fost dovedit a fi la fel de buna ca un antidepresiv.

Alergia la caju

Exista alergii la alune sau nuci, iar caju facand parte din aceasta familie, poate determina aparitia unei astfel de alergii, atat in randul copiilor cat si al adultilor.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog