-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum putem curata glanda pineala si avantajele curatarii ei


Publicitate

Curatarea glandei pineale este esentiala pentru cei care isi doresc sa dezvolte perceptia multidimensionala. Glanda pineala isi face propriul DMT atunci cand este pe deplin operationala, permitandu-ne sa ramanem intr-o stare vizionara pentru mai mult timp, sa exploram mai multe dimensiuni si sa vedem viitorul.

DMT este un component al Ayahuasca – o planta medicinala din Amazon, ce aduce vindecare cardiaca, datorita proprietatilor purgative. Cei care folosesc aceasta planta se pot vindeca din interior, datorita constiintei.


Avantajul curatarii glandei pineale este acela ca putem ramane intr-o stare continua de functionare spirituala. Astfel nu vom mai avea nevoie de alte medicamente, ci doar sa ne corectam viata spirituala. Astfel, vom ajunge sa accesam informatii din alte dimensiuni, putand remedia chiar si karma.

Principiile detoxifierii pineale:

1. Mercurul – face foarte mult rau glandei pineale, este pur si simplu otrava, asa ca nu ii permiteti sa intre sau sa stea in corpul dumneavoastra. Trebuie sa stiti ca toate vaccinurile contin mercur in cantitati mici. Timersalul, contine mercur, ce o data ajuns la creier, nu mai poate fi eliminat. Evitati de asemenea sa consumati prea multe fructe de mare.

Becurile eco – daca acestea se sparg, vaporii de mercur sunt eliminati in aer, dupa care ajungeti sa ii inhalati.

Mercurul poate fi eliminat din organism consumand zilnic spirulina.

2. Fluorul – in pasta de dinti si in apa se gaseste cel mai mult fluor. Acesta calcifiaza glanda pineala si o blocheaza.

3. Alimentele organice – anumite pesticide sunt toxine pentru glanda pineala. Alimentele organice ajuta la detoxifierea glandei pineale. Nu va recomandam nici sa consumati prea multa carne.

4. Alcool + Fumat. Trebuie sa scapati imediat de ele, va fac foarte mult rau, provocand traume pentru glanda pineala.

5. Tratarea inimii– ridica vibratia si trateaza frica- un avantaj al vizualizarii din alta dimensiune.

6. Alte toxine – daca ceva este toxic, nu il consumati si nici nu il puneti pe piele. Toxinele se gasesc de cele mai multe ori in indulcitorii artificiali, deodorante sau alte produse de intretinere corporala.

7. Ciocolata amara. Aceasta este un stimulent al glandei pineale, datorita continutului crescut de antioxidanti.

Punand la punct toate aceste mici trucuri va veti curata glanda pineala si va veti bucura de toate beneficiile ei.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog