-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Celulele canceroase mor in 42 de zile. Aceasta combinatie austriaca a vindecat 45.000 de oameni de cancer!


Publicitate

Un articol de Maria

In cadrul acestui articol, urmeaza sa va prezentam o dieta de 42 de zile, ce omoara celulele canceroase. Aceasta a fost descoperita in anul 1980 de catre Rudolf Breuss, un terapeut faimos de origine austriaca, iar cu ajutorul ei, peste 45.000 de pacienti au scapat de aceasta boala cumplita!

Se numeste tratamentul Breuss si este un regim exceptional, ce are ca obiect principal produsele naturale.


Celulele canceroase prezinta un sistem de digerare diferit fata de celulele sanatoase, de aceea aceasta dieta presupune distrugerea celulelor canceroase prin limitarea hranei din proteina animala.

Chiar si persoanele sanatoase au incercat aceasta dieta (timp de 1 saptamana) si mentionau faptul ca a avut un rezultat uluitor:

• A imbunatatit odihna

• A crescut vitalitatea

• A scazut pericolul de imbolnavire

Dieta Breuss

Pacientilor li se recomanda sa nu consume alimente grele timp de 42 de zile! Acesta este un factor extrem de important. Legumele sunt transformate in suc. Dieta omoara celulele canceroase si imbunatateste starea generala a organismului. Ce pierdeti daca incercati?

Ingrediente:

– 300 de grame de sfecla rosie

– 100 de grame de morcov

– 100 de grame de radacina de telina

– 70 de grame de cartof crud

– 30 de grame ridichi

Nota: Cartoful este optional, cu exceptia cancerului la ficat, unde joaca un rol important.

Preparare :

Pune toate ingredientele intr-un storcator si colecteaza sucul. Toarna-l intr-un recipient pe care il poti inchide si pastreaza-l la frigider.

Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, 1-2 inghititituri, pana cand se epuizeaza. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi.

De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie sa inlocuiti apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzica, sunatoare).

Cum functioneaza?

Dr. Breuss spune ca celulele periculoase se hranesc cu ingrediente solide. Aceasta dieta incearca sa infometeze celulele cancerigene.

Pentru prepararea acestei retete, trebuie sa folositi intotdeauna ingrediente proaspete.

Sfecla

In trecut oamenii au folosit sfecla pentru a trata tumorile, cu mult timp in urma. Aceasta leguma ofera organismului suplimente si oxigen. Sfecla impiedica raspandirea celulelor canceroase.

Morcov

Conform oamenilor de stiinta din cadrul Universitatii Newcastle, morcovii contin poliacetilena, substanta care distruge celulele canceroase. Alte studii au mai aratat si faptul ca morcovii contin falcarinol, responsabil cu reducerea tumorilor cu pana la 33%.

Telina

Studiile arata ca telina poate distruge 86% din bolile pulmonare, datorita continutului de apigenin.
Alte cercetari arata faptul ca aceasta poate opri dezvoltarea tumorilor.

Cartoful

Cartoful impiedica proliferarea limfomului in zona ficatului, a stomacului, cervicala sau colonului.

Ridichia

Ridichia detoxifica organismul si contine foarte multa vitamina C.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o
puteti gasi si pe Facebook.




Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog