-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aveam 52 de ani si nu mai puteam sa merg! Dupa ce am consumat acest remediu, ma simt din nou ca la 20!


Publicitate

Un articol de Maria

Durerile articulare si osoase reprezinta probleme des intalnite, mai ales in randul persoanelor mai in varsta, insa nici cei tineri nu sunt feriti de ele.

Odata cu trecerea timpului, organismul nostru incepe sa devina din ce in ce mai putin flexibil, ajungand sa experimentam mult mai frecvent leziuni ale incheieturilor, dureri de spate dar si mobilitate scazuta.


Acest proces nu poate fi oprit, din pacate, insa ceea ce veti citi in continuare este un tratament care a pus pe picioare o doamna de 52 de ani, asta dupa ce medicii nu-i gaseau remediul pentru calmarea durerilor articulare si osoase de care suferea!

Tratamentul este destul de ieftin si usor de preparat insa pe cat de banal, pe atat de eficient va fi - Face minuni cu adevarat!

Iata ce aveti de facut:

Ingrediente

150 de ml de alcool de minim 40 de grade (poate fi tuica sau palinca)

10 pastile de aspirina

Preparare

- Amestecati alcoolul cu aspirina zdrobita in prealabil;

- Puneti totul intr-un recipient din sticla si lasati sa se aseze timp de 21 de zile, intr-un loc racoros si ferit de lumina;

- Nu uitati sa agitati din cand in cand.

Dupa scurgerea celor 21 de zile, inmuiati cateva comprese sterile in acest amestec si aplicati pe zonele dureroase. Infasurati cu un prosop si lasati sa actioneze peste noapte.

Doar o singura aplicare va rezolva problema durerilor articulare si osoase iar dumneavoastra va veti putea bucura de mobilitatea de altadata!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog