-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Afla cati ani vei trai, doar privind in palma


Publicitate

Mana poate reflecta personalitatea noastra. Chiromatia este o stiinta de observatie, cu traditie din vremea Egiptului Antic, Imperiul Roman sau Grecia , care interpreteaza liniile mainii, unghiile dar si forma degetelor. Se mai numeste si “ghicitul in palma” si poate aprecia temperamentul sau structura mentala a unei personae.

Doar privind palma ne putem da seama daca omul este sanatos sau bolnavicios, zgarcit sau egoist.



Daca vrem sa aflam cati ani vom trai, trebuie sa interpretam linile din palma, acele brazde adanci sau mai fine, care traverseaza palma in toate partile acesteia.

Linia vietii este linia este care inconjoara degetul mare, pornind de la marginea palmei pe partea degetului aratator si formand un semicerc in jurul partii mai proeminente de la baza degetului mare.

In afara de linia vietii, in palma se mai pot observa: linia capului, linia sanatatii, linia intuitiei, linia inimii si linia norocului.

Este recomandat sa cititi palma stanga, deoarece aceasta are liniile predeterminate si reprezinta mostenirea genetica a persoanei, trecutul acesteia. Mana dreapta este in continua schimbare, reflectand transformarea persoanei in timp, acumularea de noi cunostinte si reprezinta viitorul persoanei.


Daca ne uitam la o palma care are o linie a vietii lunga si bine conturata se poate spune ca acea persoana poate trai o viata lunga si placuta. In schimb, daca este scurta, nu foarte bine definite, sau intrerupta, persoana va avea o viata scurta si bolnavicioasa.

Daca linia vietii acopera o suprafata mare a palmei, persoana respectiva este foarte rezistenta si energica.

Intreruperile ce pot aparea pe linia vietii nu semnifica ceva grav, ci doar pot reprezenta schimbari majore in viata, schimbari de perspectiva sau a modului in care o persoana priveste lucrurile.

Indiferent de durata vietii, incercati sa traiti din plin, sa o umpleti de momente de calitate alaturi de cei dragi, sa va bucurati de tot ce va place, sa progresati in domeniile care va aduc satisfactii sa le explorati si nu in ultimul rand sa va inconjurati de oameni frumosi, dragi voua.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog