-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

9 ZONE EROGENE ALE FEMEILOR CU CARE NU POTI DA GRES!


Publicitate

Un articol de Maria

Cand vine vorba de corpul femeiesc si preludiul sexual, barbatii prefera, in general, sa „exploreze” cel mai des vaginul, sanii si fundul. Haideti, fiti onesti si recunoasteti, cam asa stau lucrurile! Dar trupul unei femei nu se limiteaza la aceste parti corporale......

Desi in aceste zone exista, intr-adevar, majoritatea terminatiilor nervoase, femeile au „senzori de placere” dispusi pe tot corpul, care, si ei, au o contributie majora la producerea excitatiei sexuale.


Atingerea acestor parti adeseori neglijate in timpul preludiului si al actului sexual propriu-zis determina o placere mult mai intensa.

Multe femei sunt prea timide ca sa vorbeasca deschis despre preferintele lor din timpul actului sexual.

Asadar, domnilor, sunt multe lucruri pe care femeile si le doresc in secret in pat, iar astazi va vom ajuta sa le descoperiti:

1. Parul

In mod interesant, vizitele dese la coafor nu se rezuma doar la ingrijirea si infrumusetarea parului. Intregul proces, sau ritual, daca vrei, al spalarii, tunderii, vopsirii si coafarii parului stimuleaza foliculii capilari, inducand o stare profunda de relaxare. Mangaierea parului unei femei este un mod garantat de a o face sa se infioare de placere.

Maseaza-i lent cu degetele crestetul capului, tamplele si ceafa, apoi trece-ti incet degetele prin par si, mai mult ca sigur, va deveni plastelina in mainile tale.


2. Pelvisul


O alta idee buna este sa iti concentrezi atentia si asupra zonei pelviene. Totusi, rezista tentatiei de a-ti indrepta mainile direct catre vagin. Atinge-i incet coapsele, dupa care saruta-i si atinge-i cu limba pelvisul. Poti prelungi senzatia concentrandu-te asupra altor zone si revenind apoi asupra zonei pelviene.


3. Talpile picioarelor


Celebrul film Pulp Fiction ne-a invatat ca masarea picioarelor sotiei unui alt barbat poate trece drept un gest ofensator pasibil de pedeapsa cu aruncatul de la etaj... asa ca placerea senzuala a unui masaj al talpilor nu trebuie trecuta cu vederea. Cel mai bine este sa folosesti putina lotiune de masaj. In timpul masajului, acorda atentie nu numai degetelor si talpilor, ci si gleznelor.

Daca anumitor femei le place ca degetele de la picioare sa le fie atinse cu limba sau supte, altora li se pare un gest dezgustator, asa ca n-ar strica sa intrebi inainte ca sa eviti situatiile jenante.


4. Lobii urechilor


Stiai ca atingerea, sarutarea si muscarea usoara a lobilor unei femei sunt metode garantate de a ii induce rapid o stare de extaz? Expertii sustin ca aceste zone delicate sunt foarte inervate si sensibile, asa ca induc rapid excitatia sexuala.


5. Palmele


Ajunsi in pat, de obicei folosim palmele si degetele pe post de instrumente sexuale pentru satisfacerea partenerei, si rar ne gandim la potentialul erogen al stimularii palmelor si degetelor in sine. Palma femeii este un loc subtil pe care il poti accesa oricand fara sa atragi atentia persoanelor din jur.

Masarea palmei partenerei de sus in jos cu degetele poate sa-i induca pe loc fiori pe sira spinarii.


6. Zona din spatele genunchilor


O alta zona ignorata, dar foarte sensibila la atingere si, astfel, demna de exploatat pentru producerea excitatiei sexuale. Zona din spatele genunchilor este o zona usor de stimulat fara a atrage atentie nedorita in conjuncturile sociale si o zona erogena numai buna de stimulat inaintea si in timpul actului sexual.

7. Zona lombara

Cel mai bun mod de a insoti o femeie prin multime este cu palma sprijinita pe regiunea lombara a spatelui acesteia. Acest gest discret denota grija si o atitudine protectoare din partea ta, si este mult mai bine primit ca o mana pe dupa umar, care poate fi considerata drept un gest invaziv. Cand esti singur cu partenera, saruta-i si atinge-i cu limba spinarea de sus in jos, apoi insista asupra regiunii lombare.

8. Clavicula

Acorda atentie acestei zone corporale inca dinainte de a dezbraca partenera, desfacandu-i bluza doar indeajuns cat sa ii dezvelesti clavicula. Poti reveni oricand asupra acestei zone odata ce partenera e complet dezbracata ca sa ii reamintesti hoteste de senzatia de anticipatie produsa initial de gest.

9. Ceafa

Ceafa poate fi stimulata cu degetele sau, cel mai bine, cu buzele. In Japonia, ceafa unei femei era considerata in vechime una dintre cele mai atragatoare si mai excitante regiuni corporale, intrucat era unul dintre putinele locuri neacoperite de haine. In zilele noastre, ceafa este deseori neglijata in favorea altor centri de placere mai evidenti, dar niciodata sa nu subestimezi puterea unor sarutari si atingeri blande pornind de la baza parului si mergand in jos pana in dreptul umerilor!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog