-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ultimele cuvinte ale unei fete care a murit intr-un accident de masina, au facut intreaga Europa sa planga.


Publicitate

"Am fost la o petrecere si mi-am amintit ce-mi spusesesi mai devreme. Mi-ai spus sa nu beau alcool asa ca am baut suc. M-am simtit mandra de mine asa cum tu mi-ai zis ca ar trebui sa ma simt. Mi-ai spus sa nu ma urc la volan, daca am baut in ciuda lucrurilor pe care unii dintre prietenii mei aveau sa mi le spuna. Te-am ascultat pe tine si mi-am dat seama, ca de fiecare data, ca sfatul tau era unul foarte bun.”


„Cand petrecerea s-a incheiat, persoanele de acolo s-au urcat la volan, desi multi dintre ei nu erau in stare sa conduca. Eu m-am indreptat catre masina mea stiind ca voi ajunge acasa in siguranta. O clipa nu m-am gandit la ce avea sa mi se intample, ceea ce mi s-a intamplat, mama. Acum ma aflu fara pic de putere pe strada si il ascult pe politistul care spune ca baiatul care a provocat accidentul era beat.”

„Mama, vocea lui pare ca fiind foarte indepartata. Am atat de mult sange pe mine, pe langa mine si ma abtin din rasputeri sa nu plang. Am auzit doctorii cum spuneau : Fata va muri. Se pare ca tanarul care a condus cu viteza a decis sa bea, si astfel sa mor eu. De ce, mama? De ce oamenii aleg sa fie iresponsabili stiind ca vor distruge vietile altora? E prea mare, mama, e prea mare durerea.

Te rog, spune-i surorii mele sa nu planga, spune-i tatei sa fie puternic caci atunci cand voi merge in rai voi avea grija de voi toti.” „Cineva trebuia sa-l fi invatat pe acel tanar ca nu trebuie sa bei si apoi sa te urci la volan. Poate ca daca parintii lui i-ar fi spus asta, acum nu mai eram pe moarte.” „Incep sa respir din ce in ce mai greu, mama, mi-e frica, vreau sa te tin de mana. Vreau sa iti spun cat de mult te iubesc mama. La revedere”

Distribuiti acest articol, poate veti preveni o moarte, poate ii veti face pe unii sa inteleaga ca nu trebuie sa se urce la volan dupa ce au consumat alcool. Poate veti trage un semnal de alarma.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog