-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Scapati de energia negativa din viata dumneavoastra, cu ajutorul cristalelor!


Publicitate

Iubim costumele, bomboanele si dovlecii sculptati, insa stim cu totii ca exista si o alta latura a Halloween-ului, o sarbatoare sarbatorita de o lume intreaga. Pentru ca ne apropiem de data de 31 octombrie, am hotarat sa scriem un articol despre modul in care va puteti conecta cu potentialul transcendent, adica transpunerea intr-un mod magnific.

Azi ne focusam pe modul in care cristalele indeparteaza energiile negative din viata noastra.


Fiind inconjurati de negativitate, ce ati zice sa cautam latura calma, linistita si plina de energie pozitiva?

Luati cu voi cristalele, tineti-le in casa sau pastrati-le aproape atunci cand meditati, va vor aduce multa pace si pozitivitate!

Iata cateva asocieri de cristale, perfecte pentru indepartarea acelor spirite negative din noaptea de Halloween!

1. Cristale pentru protectie

Fie ca suntem sau nu constienti de asta, spiritele negative pot fi reprezentate si de energii. Pietrele protectoare pot avea culori variate: galben, rosu sau portocalie, avand puterea de a indeparta energiile negative. Romanii foloseau pietrele din chihlimbar pentru a se proteja si bijuterii din rubin pentru putere si pozitivitate. Alte pietre rosii sau galbene, precum jaspul galben, rosu sau citrin se pot folosi impreuna, asemeni unui amestec, pentru protectie.

2. Cristalele pentru energiile negative

Sunteti inconjurat de prea multe energii negative? Cristalele de culoare neagra pot indeparta toate energiile negative din viata dumneavoastra, aducand linistea si frumosul. Incercati sa aveti in preajma cristale din Onyx, quartz si turmalina neagra.

3. Cristale pentru a tine departe fantomele

Deci, va confruntati cu o situatie in care apar fantome...la cine sa apelati? La cristale, ele sunt tot ce va trebuie: quartz, agata, sau turcoaz va protejeaza de fortele raului.

4. Cristale pentru cosmaruri

Bau-Bau v-a cam speriat? Cu totii avem visele acelea, in urma carora ne trezim transpirati sau speriati. Cum putem face sa aducem curcubeu si flori in visele noastre? Folosim cristale... ametisyul, cristinul si hematita promit sa aveti o noapte linistita!

Spuneti adio energiilor negative!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog