-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Masati-va picioarele cu acest ulei si nu veti mai avea probleme cu varicele! (RETETA)


Publicitate

Aceasta planta este extrem de benefica pielii, deoarece are foarte multe proprietati de vindecare si cicatrizare.

Galbenelele isi au originea in India, insa sunt extrem de folosite in intreaga lume, datorita proprietatilor curative.

Conform cercetarilor, aceasta planta poate purifica sangele, poate relaxa venele si poate reduce nivelul de colesterol, mai ales atunci cand este asociata cu papadia.



Studiile recente au aratat ca galbenelele pot reduce presiunea sanguina, actionand asemeni unui sedativ. Foarte multi medici recomanda aceasta planta pentru tratarea amigdalitei.

Iata cum putem prepara cel mai sanatos ulei cu ajutorul acestei plante:

Pentru a prepara acest remediu, aveti nevoie de 50 de flori de galbenele. Spalati-le bine si puneti-le la uscat. Apoi, puneti florile intr-un borcan mare, peste care turnati 1 litru ulei de masline. Inchideti bine borcanul si lasati la macerat 4-5 saptamani. Puteti strecura sau nu uleiul, depinde de dumneavoastra!

Puteti folosi uleiul la vindecarea arsurilor si la tratarea varicelor.

Tratament pentru venele varicoase:

Incalziti jumatate de kilogram grasime de porc, la foc mic, pana cand se topeste complet, adaugati 20 de flori de galbenele si o mana de coji uscatede castan. In momentul in care preparatul incepe sa faca spuma, indepartati-l de pe foc si amestecati inca 5 minute.

Acoperiti recipientul si lasati sa se aseze 24 de ore. Incalziti apoi usor pana cand se topeste, treceti printr-o sita si turnati preparatul intr-un borcan din sticla.

Depozitati intr-un loc uscat si racoros. Aplicati balsamul, pe zona cu probleme, in fiecare noapte, de jos in sus, fara sa masati. Trebuie sa consumati si ceaiul pentru un efect maximizat.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog